Ümit Özat Tribüne Gönderildi

Ümit Özat Tribüne Gönderildi
Elazığspor Teknik Direktörü Ümit Özat, Antalyaspor maçında karşılaşmanın hakemi ve karşı takımın teknik direktörüyle yaşadığı tartışmalar sonrasında tribüne gönderildi.

- Elazığspor Teknik Direktörü Ümit Özat, Antalyaspor maçında karşılaşmanın hakemi ve karşı takımın teknik direktörüyle yaşadığı tartışmalar sonrasında tribüne gönderildi.

PTT 1. Lig'in 17. haftasında Antalyaspor ile Elazığspor, Akdeniz Üniversitesi Stadyumu'nda karşı karşıya geldi. 1-1 devam eden mücadelenin 45. dakikasında kırmızı-beyazlı futbolcu Osman’ın yerde kalmasına rağmen hakem oyunu devam ettirdi ve Elazığspor tehlikeli atak oluşturdu. Antalyaspor Teknik Direktörü Hami Mandıralı hakemden oyunu durdurmasını isterken, Ümit Özat ise devam etmesini istedi. Atağın tamamlanmasının ardından iki teknik direktör birbirlerine el hareketleriyle tepki gösterdi. Ümit Özat saha içine girerek, maçın hakemine de tepki gösterdi. Maç süresinde kendisine ayrılan çizgiyi ihlal eden ve sık sık maçın dördüncü hakemi tarafından uyarılan Özat, maçın bitimine bir dakika kala tribüne gönderildi. Özat, karşılaşmanın ikinci yarısını Elzaığspor taraftarları arasından ayaktan takip etti.

Karşılaşmanın devre arasında tribünlere gelen Özat, gazetecilere şu açıklamayı yaptı:

"Hami ile aramızdaki tartışma taç pozisyonu nedeniyle çıktı. İlk önce o, el hareketinde bulundu. Hakem beni tribünlere yolladı."

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.