Ümraniye 11. Meslek Edindirme Sergisi Açıldı

Ümraniye 11. Meslek Edindirme Sergisi Açıldı
Ümraniye Belediyesi Meslek Edindirme Kursları’ndan mezun olan öğrencilerin eserlerinin yer aldığı sergi, Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can ve AK Parti İstanbul Milletvekili adaylarının da katıldığı...

Ümraniye Belediyesi Meslek Edindirme Kursları’ndan mezun olan öğrencilerin eserlerinin yer aldığı sergi, Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can ve AK Parti İstanbul Milletvekili adaylarının da katıldığı programla açıldı.

Ümraniye Belediyesi Meslek Edindirme Kursları’ndan mezun olan öğrenciler tarafından ortaya koyulan sergi, Ümraniye meydanında düzenlenen törenle açıldı. Programa Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, AK Parti İstanbul Milletvekili adayı Ahmet Berat Çonkar, Ayşe Kartal ve çok sayıda davetli katıldı.

Açılışta bir konuşma yapan Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, kursta eğitim gören öğrencileri tebrik ederek başarılar diledi. Can, “Ümraniye Belediyesi’nin düzenlemiş olduğu meslek edindirme kurslarında bir yıl boyunca birçok dalda çalışma yapıyorlar. Bu çalışmalar da yıl sonunda özellikle Ramazan ayı öncesinde bir yıl boyunca yapılan eserleri bu güzel ortamda sergiliyoruz” şeklinde konuştu.

Her türlü sanat ürünlerinin burada sergilendiğini belirten Can, bu kurslarda birçok dalda ciddi bir eğitimin verildiğini söyledi. Konuşmanın ardından kursu başarı ile bitiren öğrencilere sertifikaları verildi. Daha sonra Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can ve beraberindeki milletvekili adayları ‘İnce İşler’ isimli serginin açılışını yaptı. Başkan ve beraberindekiler sergiyi dolaşırken, kadınların da sergiye büyük ilgi gösterdiği görüldü.

ÜMRANİYE BELEDİYESİ MESLEK EDİNDİRME KURSLARI’NDAN MEZUN OLAN ÖĞRENCİLERİN ESERLERİNİN YER ALDIĞI SERGİ, ÜMRANİYE BELEDİYE BAŞKANI HASAN CAN VE AK PARTİ İSTANBUL MİLLETVEKİLİ ADAYLARININ DA KATILDIĞI PROGRAMLA AÇILDI.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.