Ümraniye Eğitim Araştırma Hastanesi’nde Mers Paniği

Ümraniye Eğitim Araştırma Hastanesi’nde Mers Paniği
Mers Virüsü şüphesiyle Nuri Subaşı (55) isimli vatandaş Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde gözetim altına alınarak Süreyya Paşa Göğüs Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edildi.

- Mers Virüsü şüphesiyle Nuri Subaşı (55) isimli vatandaş Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde gözetim altına alınarak Süreyya Paşa Göğüs Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edildi.

Suudi Arabistan’da Hac vazifesini yerine getirerek 2 hafta önce yurda dönen Nuri Subaşı isimli vatandaş da akşam saatlerinde ateşi yükselerek mide bulantısı başladı. Nuri Subaşı’nın iki hafta önce Hac vazifesi için Suudi Arabistan’da olması sebebiyle aile bireyleri “ Mers Virüsü’’ kapmış olabileceği ihtimali üzerine Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servisi’ne kaldırdı. Acil Servise kaldırılan Nuri Subaş’ı kırmızı alanda tutularak gerekli tahliller yapıldı. Tahlillerin yapıldığı sırada Acil Servisi çalışanlarına ve vatandaşlara maske dağıtılarak tedbir alındı.

Yapılan tahlillerin ardından Nuri Subaşı, Sağlık Bakanlığı’na bağlı Ulusal Medikal Kurtarma Ekipleri’ne bağlı özel bir ambulansla Maltepe Süreyya Paşa Göğüs Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edildi.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.