Umre Ziyaretini Tamamladılar

Umre Ziyaretini Tamamladılar
Kahramanmaraş’tan Güzelbulut Turizmle Sömestri tatili sebebi ile kutsal topraklara giden Kahramanmaraşlı umreciler görevlerini başarı ile yaparak ilimizi döndüler..

Kahramanmaraş’tan Güzelbulut Turizmle Sömestri tatili sebebi ile kutsal topraklara giden Kahramanmaraşlı umreciler görevlerini başarı ile yaparak ilimizi döndüler..

    23 Ocak2016 Cumartesi günü Akşamı: Kahramanmaraş hava alanın dış hatlar terminalinin açılmaması sebebi ile Kahramanmaraş’tan Adana’ya otobüsle giderek , buradan Ciddeye uçan Kahramanmaraşlı Umre gurubu görevini başarı ile tamamlayarak geçtiğimiz Pazar günü ilimize döndüler..

    Kahramanmaraş’ta kendi adına, hac ve Umre yapmaya tek yetkili firma olan Güzelbulut Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Güzelbulut: “ Sömestri tatili sebebi ile 10 günlük ve 15 günlük olarak iki ayrı gurupta yaptığımız umre ziyaretimiz, Adana Cidde, Mekke – Mekke Medine ve Medine – Adana  seferi ile son buldu.

     Mekke tarihinde ilk defa böylesine serin bir havada terlemeden umre yapan Kahramanmaraşlı kardeşlerimiz, bol tavaf ve vefat eden yakınları için umre ziyaretleri yaptılar..

     Bizler Mekke de iken Başbakanımız Ahmet Davutoğlu da umre ziyareti yaptı ve Kahramanmaraşlı umrecilerimiz birlikte tavaf yaptılar..

Mekke ve Medine ziyaretlerimiz, başarı ile yaparak yine Medine den Adana’ya oradan da ilimize otobüsle geldik..

  Kahramanmaraş Hava Alanının dış hatlar terminalinin acilen açılmasını bekliyoruz açılması ile kutsal topraklara Kahramanmaraş’tan gidip gele bileceğiz,” dedi.

2-20160209093645.jpg

 Hacı Kayıtları ve Kurralar !

2016 yılı hac kur’aları 2 Mart 2016 Çarşamba günü çekilecek.. kayıtlar ise 7 Mart 2016 günü başlayacak olup, Kahramanmaraş’ta kendi adına hac ve umre yapmaya tek yetkili şirket olarak hac için hazırlıklarını tamamladıklarını ifade eden Güzelbulut:” Şirketimizle hac farizesini yerine getirmek isteyen kardeşlerimiz için gerekli alt yapı çalışmasını yaptık.. uzman kadromuz, hocalarımız ile Kahramanmaraş bölgemiz hacı adaylarına hizmet vermeye hazırız,” dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum