Umuma Açık İstirahat Ve Eğlence Yerleri Denetlendi

Umuma Açık İstirahat Ve Eğlence Yerleri Denetlendi
Adıyaman’da, faaliyet gösteren, özellikle ortaokul, lise ve üniversite öğrencilerinin zaman geçirdiği umuma açık istirahat ve eğlence yerlerine yönelik, İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Ahla...

Adıyaman’da, faaliyet gösteren, özellikle ortaokul, lise ve üniversite öğrencilerinin zaman geçirdiği umuma açık istirahat ve eğlence yerlerine yönelik, İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği Ekipleri ve Adıyaman Belediyesi Zabıta Ekiplerince denetimler yapıldı.

İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği Ekipleri ve Adıyaman Belediyesi Zabıta Ekiplerinin denetimlerinde toplam 45 adet Umuma Açık İstirahat ve Eğlence Yeri denetlendi. Denetimde bahse konu işyerlerinde sigara içilip içilmediği, buralarda küçük yaşta çocukların bulunup bulunmadığı, canlı müzik yayını yapılıp yapılmadığı ve faaliyet belgelerinin olup olmadığı kontrol edildi. Denetimler sonucunda 17 adet işyerinde çeşitli eksiklerin olduğu tespit edildi. Denetimler sonucunda görülen eksikliklerle ilgili düzenlenen tutanaklar, gerekli yasal işlemlerin yapılabilmesi için Adıyaman Belediyesi’ne gönderildi.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.