Umut Bulut’tan Albayrak’a Övgü

Umut Bulut’tan Albayrak’a Övgü
Kasımpaşa karşısında son dakikada takımına galibiyet golü getiren sarı-kırmızılı futbolcu Umut Bulut, “Bugün aldığımız 3 puan bizim için çok önemliydi” dedi.

- Kasımpaşa karşısında son dakikada takımına galibiyet golü getiren sarı-kırmızılı futbolcu Umut Bulut, “Bugün aldığımız 3 puan bizim için çok önemliydi” dedi.

“İNŞALLAH BÖYLE DEVAM EDERİZ”

“Bugün önemli olan galip gelmekti” diyen Umut Bulut, “Bunu başardık. İlk yarıya çok da iyi başladığımızı söyleyemem ama ikinci yarıda mücadele açısından maçı kazanmak için bütün her şeyimizi ortaya koyduk. Pozisyonlara da girdik, son dakikada attığımız golle de kazanmasını bildik. Bugün aldığımız 3 puan bizim için çok önemliydi. Moral ve özgüven için çok iyi oldu. İnşallah böyle devam ederiz" şeklinde konuştu.

“ŞİKAYET ETME LÜKSÜMÜZ YOKTU”

Geçen hafta içerisinde Kasımpaşa maçı öncesi yaşanılan 3 günlük kamp süreci hakkında ise milli futbolcu şu şekilde konuştu:

“Güzel oldu, iyi geçti. Uzun süre olması futbolcuyu ister istemez biraz sıkabiliyor. Sonuçta bizim için şikayet etme lüksümüz yoktu. Çünkü sadece bu maçı kazanmamız gerekiyordu. Herkes de bunun bilincindeydi. Bizim

için de sonuç iyi oldu.”

“GÜLER YÜZLÜLÜĞÜNÜ, ENERJİSİNİ BİZE YANSITTI”

Umut, Abdurrahim Albayrak'ın tekrar yönetici olmasıyla ilgili ise, “Abdurrahim abi her zaman Galatasaray camiasının içinde. İkili ilişkileri futbolcularla iyi olan bir yöneticimiz bir abimiz. Şimdi geldiğinde de güler yüzlülüğünü enerjisini bize yansıttı. Bizim için tabii ki bir artısı oldu” yorumunu yaptı.

“HOCAMIZ NE İSTİYORSA ONU YAPMAK ZORUNDAYIZ”

Galatasaray’ın golcüsü Umut Bulut, Prandelli’nin kendilerine verdiği bir sistemle oynattığını hatırlatarak, “Hocamız ne istiyorsa onu yapmak zorundayız. Tabii ki iki sene üst üste şampiyon olmuş bir takım var. Sistemimiz de 4-4-2'ydi. Bununla başarılı olduk. Bugün de ikinci yarı 4-4-2'ye döndük. Bu şekilde kazandık. İkili forvet oynadığımız zaman Burak da ben de daha faydalı olduğumuzu düşünüyoruz. Yine hocamız ne karar verirse onu yapacağız” dedi.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.