Ünal Ateş: “Kimse Kardeşliğimizi Bozamaz”

Ünal Ateş: “Kimse Kardeşliğimizi Bozamaz”
CHP’li Ünal Ateş; Kahramanmaraş’ta huzur içinde yaşayan vatandaşların huzurunu kimse bozamaz, bozmak isteyenlere de izin vermeyelim

CHP’li Ünal Ateş; Kahramanmaraş’ta huzur içinde yaşayan vatandaşların huzurunu kimse bozamaz, bozmak isteyenlere de izin vermeyelim

Bir süre önce Cumhuriyet Halk Partisi Onikişubat İlçe Başkanlığına atanan İnşaat Mühendisi Ünal Ateş basın mensupları ile kahvaltıda bir araya gelerek, yerel ve ulusal gündeme dair açıklamalar yaptı.

Kahramanmaraş’ta restore edilerek özel sektöre verilen Kocabaş konağında kentte görev yapan basın mensupları ile bir araya gelen 30 Mart yerel seçimlerinde Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak seçimlere giren Ünal Ateş; “Bir süre önce ‘Bu kent sahipsiz değildir’ afişleriyle kent adına görüş ve önerilerimi ifade etmiştim. Görüyorum ki kendi projem olarak kamuoyu ile paylaştığım kimi projeler Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçiriliyor. Yerel yönetimlerin kent halkı yararına olan bütün yatırımlarını destekleyeceğiz. Kent aleyhine olan projeleri ise eleştireceğiz, yanlış yapıyorsunuz diyeceğiz.” Diyen Ünal konuşmalarını şöyle devam ettirdi.

“Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesinde birkaç gündür küçük çaplı olaylar yaşanıyor. Bizler Kahramanmaraşlının huzurunu bozacak hiçbir olay ve eylemi desteklemiyoruz. Ancak okulda bir huzursuzluk var ise bu şehrin yöneticileri taraflarla görüşerek bu sorunları çözmelidirler. 1978 yılında yaşanan olayların getirdiği yük ve sorumluluklardan henüz kurtulamamışken, bu kentin huzurunu bozmak isteyenlere pirim vermeyelim. Kahramanmaraş’ta bütün düşünce, fikirler karşılıklı oturularak çözülmesinin önündeki engeller kaldırılmalıdır. CHP Genel Merkezinin kararı ile birkaç gün önce kentin metropol ilçesi olan Onikişubat İlçesine İlçe Başkanı olarak atandım. Sorumlu olduğum ilçe başta olmak üzere, Kahramanmaraş’ta yerel yönetimlerde görev yapan yetkililerin ortaya koyduğu güzel projelerde yanlarında olacağız, destek vereceğiz.

img_5005.jpg

Ancak yanlış olan, kentsel dönüşüm gibi önemli projelerde milletin menfaati değil de kişisel rant hesabı içine de girerlerse eleştirilerimizi yapacağız” dedi.

Ünal toplantıya katılan basın mensuplarından da bir ricada bulundu. “Bir şehrin hızlı kalkınabilmesi için muhalefetin de düşüncelerinin halkla buluşturulması gereklidir. Bunda da bu görev sizlere düşmektedir. Bizlerin sesini halkla buluşturursanız, kentin gelişmesi, yatırımların gelmesi daha çabuk ve hızlı olacaktır” dedi.

img_5000.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum