Ünal: “Bayram, İnsanlığın İmtihanı Coğrafyamıza Barış Getirsin”

Ünal: “Bayram, İnsanlığın İmtihanı Coğrafyamıza Barış Getirsin”
Kahramanmaraş Milletvekili Mahir ÜNAL, ''Ramazan Bayramının ülkemiz, milletimiz, İslam dünyası için kardeşliğe, birliğe, beraberliğe, tüm dünyada barışa vesile olmasını diliyorum'' dedi.

Kahramanmaraş Milletvekili ve TBMM AK Parti Grup Başkanvekili Mahir ÜNAL, ''Ramazan Bayramının ülkemiz, milletimiz, İslam dünyası için kardeşliğe, birliğe, beraberliğe, tüm dünyada barışa vesile olmasını diliyorum'' dedi.

ÜNAL Ramazan Mesajında, “Dünyanın neresinde olursa olsun mazlumun, felakete uğramışın, gariplerin seslerine sırt çevirmemiş bir milletiz. Ülkemiz, Coğrafyamız zor bir imtihandan geçmektedir. Evlerinden, yurtlarından ayrı, kardeşlerini, eşlerini, çocuklarını yitirmiş Suriyeli muhacirler mahzun ve garip bizlere emanettir.

Irak’ta insanlar gelecek kaygıları içerisinde ne tarafa gideceğini bilmez şaşırmış haldeler. Bu ülkede ailelerinden ayrı bırakılmış 49 vatandaşımızın en kısa sürede sevdiklerine kavuşmalarını, aileleriyle buluşmalarını en büyük arzumuzdur. Bir diğer derin yaramız ise Filistin ve Gazze başka bir zalimliğin gösteri merkezi oldu.

Milletçe ensari bir kardeşlik, fedakârlık sürecinden geçmekteyiz. Her zaman kardeşine el uzatan, sesine ses veren, yarasına deva sürenlerden olduk. 

Türkiye olarak istikrar ve güven ortamımız bizi fiziken çevremizde yaşanan acılardan uzak tutuyor olsa bile ruhumuz incinmekte, yüreğimiz parçalanmaktadır. 

Bu mübarek Ramazan Bayramın da gazilerimizin, bayrama mahzun giren şehitlerimizin yadigârları, aileleri, çocukları, yetimlerimizi unutmayalım.

 Bu vesileyle bütün vatandaşlarımızın ve İslam âleminin mübarek Ramazan Bayramını kutluyor, hem milletimiz hem İslam âlemi hem de insanlık için barış, huzur ve refah getirmesini diliyorum”

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.