Ünal “Chp Hazmetmeyi Öğrenecek”

Ünal “Chp Hazmetmeyi Öğrenecek”
Ak Parti Genel Seçimler 2015 için aday belirleme süresinin bitmesinin üzerinden on gün geçmesinin ardından Parti Gurup Başkan Vekili Kahramanmaraş Milletvekili Mahir Ünal’ında katıldığı Aday tanıtım toplantısına katılım yoğun oldu.

Ak Parti Genel Seçimler 2015 için aday belirleme süresinin bitmesinin üzerinden on gün geçmesinin ardından Parti Gurup Başkan Vekili Kahramanmaraş Milletvekili Mahir Ünal’ında katıldığı Aday tanıtım toplantısına katılım yoğun oldu.

Kahramanmaraş Milletvekili Adayları yoğun bir tempoyla çalışmalarına başlarken, halihazırda bulunan Milletvekilleri ve Belediye başkanlarının da desteğini almış durumdalar. Ak Parti Kahramanmaraş Seçim bürosunun açılışını yapmak için Kahramanmaraş’a gelen milletvekilleri, gördükleri ilgiden oldukça memnun göründüler. Ak Adayları karşılamak için günler öncesinden hummalı bir çalışma içerisine giren Ak Parti Kahramanmaraş İl Teşkilatı 18.04.2015 Cumartesi günü Aksu Köprüsünde adayları bekledi ve konvoy eşliğinde partinin seçim bürosunun bulunduğu müftülük meydanına geldiler.

HABERİN FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYIN

ÜNAL “CHP HAZMETMEYİ ÖĞRENECEK

Ak Parti Gurup Başkanvekili ve Kahramanmaraş Milletvekili Mahir Ünal: “saygıdeğer kardeşlerim herşey 12 yıl içerisinde bizim gözümüzün önünde cereyan etti. 12 yıl öncesinin Türkiye’sini bugün 20 yaşındaki kardeşlerimiz hatırlamayacak iyi ki hatırlamayacak. Bugün gençlerimiz okullarında sıralarının üzerinde kitapları, karşılarında akıllı tahtaları, ellerinde tabletleri var. Biz bunlarla bugünlere geldik. Devlet milletin yaşamını onurunu korumakla görevlidir. Biz 2023 hedeflerine belirlerken yıllarca bu ülkede insan olmanın mücadelesini verenler için elimizden geleni yapmak için her yolu deniyoruz. Biz 12 yılda öncelikle Kahramanmaraş’ımıza neler yaptık bunları hep beraber gördük. Ama yeni gelişen bir olayı sizlerle paylaşmak istiyorum. Birincisi havalimanı sorunumuzun çözmek için kamulaştırma yaptık. Sadece iki günde bakanlar kurulundan çıkardığımız bu mutlu olayı sizlerle paylaşmak istedim.

img_8654.jpg

Diğer bir konu ise hızlı trenimizin 2019 yılına kadar Kahramanmaraş’a getireceğimizi müjdelemek istiyorum. Bakın 20 yılda 10 kmlik bolu tünelini bitiremeyen bir iktidardan sonra biz sadece 2 yılda 9 kmlik kayseri yolu üzerindeki tünellerimizi bitirmek üzereyiz. İnşallah buraların açılışını da seçimlerden önce yapacağız. Yarında basın mensuplarıyla birlikte tünellerimizi test etmek için ilçelerimize gideceğiz. Diyorlar ki Ak Parti iktidarı ne yaptı. Ne yaptığımızı sizlere söyleyeyim mi bu ülke 2000 yılında 220 Milyon yüzünden krize girdi. Bu ülke 500 milyon bulmak için kapı kapı gezdi. Şuanda sadece sağlık hizmetlerinde Kahramanmaraş’a 500 milyon yatırım yapıldı. Toplamda Kahramanmaraş’a 7,5 katrilyon, 2023 yılına kadar Kahramanmaraş’a 23 katrilyon yatırım yapmayı planlıyoruz. Hatırlayın 2011 yılında Kahramanmaraş’ı nasıl hayal ediyorsunuz diye toplantılar yaptık. 1 yıl sonra bakanlarımız ziyaretlerimize geldi ve işlerimizi takip etti. Allah izin verirse şimdi ikinci yarı başlıyor. Sizlerin evlatlarınız Ankara’da sizi temsil etmek için gidecekler. Dün Başbakanımızın söylediği bir söz vardı, “Biz bu CHP’ye millet demeyi öğrettik”  Daha çok şey öğreteceğiz kardeşlerim şimdi ise milletin seçtiklerini hazmetmeyi öğrenecekler” dedi.

img_8701.jpg

Kaynak, Yeni Türkiye’yi Anlattı

Eski Adalet Bakan Yardımcısı Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekili adayı Av. Veysi Kaynak yaptığı konuşmada “14 Ağustos 2001 krizle bunalımla yoklukla boğuşan ülkeme bir yıldız doğdu. O yıldız erdemliler hareketinin timsali Recep Tayyip Erdoğan’dır. Henüz biz teşkilatımızı kurmadan Eylül 2001’de onu bu meydanda ağırlamıştık. Ve o günden beri maraşlı ak kadroların arkasında, size bundan dolayı şükranlarımı sunuyorum. 12 yıldan beri iktidarız elhamdülillah. Bu 12 yılda bir tek oyunuza helal getirmedik. Bakın kardeşlerim bugün 18 Nisan, 18 Nisan size neyi hatırlatıyor. Bu tarih bana acı bir olayı hatırlatıyor. 18 Nisan 1999 yılında başı örtülü bir milletvekili olan Merve Kabakçı kardeşimize dışarı dışarı diye seslenen vekillere kimse sesini çıkarmadı. Bugün başörtülü kardeşlerimiz de başı açık kardeşlerimizde yan yana yürüyorlar.

img_8612.jpg

Yeni Türkiye güçlüden korkmadan one munite diyebilmek, yeni Türkiye dünya beş ülkeden ibaret değil diyebilmek, yeni Türkiye milletin üstünde bir güç olmadığını diyebilmektir. Son olarak şunu söylemek gerekirse bizim milletimizin insanımızın maraşımızın bilge başkanımızın Ahmet Davutoğlu ile bir derdi yok, bizim cumhurbaşkanımızla bir derdi yok ama onların var buna engel olmak için ak kadrolara destek olmalısınız” dedi.

img_8537.jpg

“Kahramanmaraş’ı 8-0 Alacağız”

Ak Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Av. Metin Doğan: “Saygıdeğer hemşerilerim Türkiye tarihinin en önemli seçimlerine hazırlanıyor. 2001 yılında başlayan bu kutlu yürüyüş 7 Haziran da güçlü bir şekilde devam edecek. Artık bu yarışta ikinci devre başlıyor, hep birlikte güçlü teşkilatımızla güçlü adaylarımızla güçlü başkanlarımızla yeni Türkiye’de Kahramanmaraş en güzel şehirlerden olacak. Her zaman söylediğimiz gibi bu seçimler Türkiye için çok önemli olacak, yeni Türkiye’nin mimarları bu seçimde belirlenecek. İstikrarın huzurun yatırımların devamı için Türkiye geneli 400 Kahramanmaraş’ta ise 8 milletvekili ile bu seçimlerden alnımızın akıyla çıkacağız” dedi.

img_8554.jpg

“7 Haziran Milad Olsun”

Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekili Mehmet Sağlam Yaptığı konuşmada şunları dile getirdi: seçim büromuzun açılışı için buraya gelmiş bulunmaktayız. Sizlerle bir araya geldiğim için çok mutluyum, açacağımız seçim büromuz hayırlı olsun, sizleri de buraya kadar yorduk haklarınızı helal edin. Kardeşlerim bu seçim ülkemiz için çok önemli, sizlerin vereceği destekle sivil anayasayı hayata geçirecek olan partimiz ve milletvekillerimizdir. Türkiye’nin gelişmesine engel olan her şeyi ortadan kaldırıp, yeni bir Türkiye yeniden milletin kazancının millete harcanacağı günler için birlik olmalıyız. Herkes elinden geleni yapıp yeniler şöyle eskiler böyle demeden partimize ve şehrimize hizmet edeceğiz. 7 Haziran bir dönüşümün miladı olacağını umut ediyorum, memleketimiz için ne hayırlıysa onu seçtiniz yine onu yapacağınızdan şüphem yoktur. Allah’ın izniyle Türkiye’nin en çok oy alan şehri olacağına inanıyorum” dedi.

Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekili Nevzat Pakdil, muhterem kardeşlerim 13 yıl önce bana vermiş olduğunuz emaneti temsil etmiş bulunuyorum. Diklenmeden ama dik durarak bu görevi layıkıyla yerine getirmiş olmaktan şeref duyuyorum. 2002 yılında meydanlara çıktığımızda 3 Kasımdan sonra Türkiye’nin üzerine Kahramanmaraş’ın üzerine doğan güneş daha mutlu insanların üzerine doğacak demiştik. Çok şükür ki yanılmadık, 2007 yılında %47 oy alarak bizleri yolladığınız mecliste 2008 yılında partimize dava açılarak kapatılmak istendi. Hiçbir arkadaşımız genel başkanımızın peşinden yürümeye çekinmeden onun her zaman yanında oldu. Daha sonra milletin iradesinden başka bir iradenin bizi indiremeyeceğini herkese gösterdik. Ben Kahramanmaraşlıların bu güne kadar verdiği desteği bu seçimlerde de vereceğinden şüphe duymuyorum” dedi.

img_8591.jpg

Kılıç’ın Ayağı Kırıldı

Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekili Adayı Emekli Müftü İmran Kılıç’ın seçim bürosu açılışından birkaç saat önce ayağının kırıldığı bilgisi partilileri üzse de Kılıç, davası için meydanlara tekerlekli sandalye ile gelerek milletvekilliği konusunda ne kadar ciddi olduğunu da göstermiş oldu.

HABER/FOTOĞRAF: ALİ KARABOĞA

img_8749.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.