Ünal: Gönlümden Kahramanmaraş Geçiyor

Ünal: Gönlümden Kahramanmaraş Geçiyor
2015 Milletvekili seçimlerinde Kahramanmaraş’tan aday olmayacağı yönünde oluşan spekülasyonlara son noktayı koyarak, gönlümde Kahramanmaraş var dedi.

Ak Parti Grup Başkanvekili Kahramanmaraş milletvekili Mahir Ünal’ın 2015 seçimlerinde Kahramanmaraş’tan aday olmayacağı başka bir kentten aday olacağı yönünde yapılan spekülasyona son noktayı koydu.

Aksu Tv muhabirinin sorduğu bir soruyu cevaplandıran Mahir Ünal; milletvekili arkadaşlarımızla söz verdiğimiz ve yatırımları devam eden 2016’da, 2017’de 2018’de bitecek olan projeleri takip etmek, bitirmek ve hemşehrilerimizle helallaşmaktır diye cevap verdi.

Ünal konuşmasında şunları söyledi:

“Ak Partinin 12 yıldan beri Türkiye’nin her yerinde hizmetleri devam ediyor. Bizler milletvekilleri olarak bu hizmetlere sadece aracı oluyoruz, sadece vesile oluyoruz yani bizler altı milletvekili Allah sizi inandırsın büyük bir koordinasyon içerisinde çalışıyoruz. Geçtiğimiz günlerde biliyorsunuz ikinci ulaştırma çalıştayını yaptık. Çalıştayda kararlar aldık ve bu kararları deklare ettik. Peki çalıştay yaptık ve bitti mi? 17 Eylül’de çalıştay yaptık. Bir ay sonra 16 Ekim’de Ankara’da Karayolları Genel Müdürünü Milletvekilleri olarak çağırdık. Dedik ki; aradan bir ay geçti. Şu kahramanmaraş’ta çalıştayda konuştuğumuz işler ne oldu diye sorduk ve nelerin yapıldığı ile ilgili bilgiler aldık. Dün Devlet Hava Meydanları Genel Müdürü ile görüştüm. Hava alanımızın yeni binasının projesini getirdi. 2015 yılı yatırım proğramına teklif edildiğini alınıp alınmayacağını bilmediğini Genel müdür söyledi. Bunun üzerine Kalkınma Bakanımızı aradım konuyu ilettim. 2015 yılı yatırım proğramına alındı. Kahramanmaraş’a hayırlı olsun. Yarın Sayın Başbakanımız bunun müjdesini verecektir” dedi.

Öte yandan seçimler ile ilgili görüşlerini ifade eden Ünal; Genel Başkanımız Başbakan Ahmet Davutoğlu başkanlığında hizmetimiz devam ediyor. Arzumuz milletvekili arkadaşlarımızla söz verdiğimiz hizmetleri tamamlamak için gönlümüz Kahramanmaraş’tan yanadır dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.