Ünal Karaman: “O Kupa, Adana Demirspor’un Olacak”

Ünal Karaman: “O Kupa, Adana Demirspor’un Olacak”
PTT 1. Lig play-off yarı finalinde Antalyaspor ile karşı karşıya gelecek olan Adana Demirspor’un teknik direktörü Ünal Karaman, Süper Lig yolundaki hedeflerine bir adım daha yaklaşıp, finalde de kupay...

PTT 1. Lig play-off yarı finalinde Antalyaspor ile karşı karşıya gelecek olan Adana Demirspor’un teknik direktörü Ünal Karaman, Süper Lig yolundaki hedeflerine bir adım daha yaklaşıp, finalde de kupayı hep birlikte kaldıracaklarını belirterek, “O kupa, Adana Demirspor’un olacak” dedi.

Yarın deplasmanda Antalyaspor ile önemli bir karşılaşmaya çıkacak olan Adana Demirspor’da tek hedef şampiyonluk. Tüm çalışmalarını bu yönde yapan mavi şimşekler, hedefler doğrultusunda tek yumruk, tek vücut olmuş durumda. Pazartesi gününden beri çalışmalarını Antalya’da sürdüren mavi-lacivertli takım, play-off maçlarında şampiyon olup Süper Lig’e yükselmek istiyor.

Hazırlıkların tüm bölümlerinde oyuncularıyla yakından ilgilenen teknik direktör Karaman, hedeflerinin play-off mücadelelerinde şampiyon olup, mavi-lacivertli camianın yıllardır özlemle beklediği Süper Lig’e kavuşmak olduğunu ifade etti. Karaman, yağmur çamur demeden her türlü koşulda kendilerini yalnız bırakmayan vefakar ve cefakar taraftarına tekrar teşekkürlerini ileterek, “Play-off’un ilk maçında Antalya’dan çok iyi bir sonuçla Adana’ya döneceğiz. Kendi evimizde de o müthiş taraftarımızın vereceği destekle Süper Lig yolundaki hedefimize bir adım daha yaklaşıp, finalde de kupayı İstanbul’da hep birlikte kaldıracağız. O kupa, Adana Demirspor’un olacak” diye konuştu.

YARIN DEPLASMANDA ANTALYASPOR İLE ÖNEMLİ BİR KARŞILAŞMAYA ÇIKACAK OLAN ADANA DEMİRSPOR’DA TEK HEDEF ŞAMPİYONLUK.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.