Ünal Net Konuştu; "Kahramanmaraş'tayım"

Ünal Net Konuştu; Kahramanmaraştayım
İzmir'den adaylığı konusunda görüştüğümüz Mahir Ünal net konuştu; "ben Kahramanmaraş'tan adayım" dedi.

Ak Parti Grup Başkanvekili Mahir Ünal'ın 7 Haziran 2015 seçimlerinde İzmir'den aday olacağı yönünde basın yayın organlarında çıkan haberler üzerine gazeteci Mehmet Taş'a açıklama yaparak; "Ben Kahramanmaraş'tan adayım" diyerek net konuştu.

Bir kaç ay önce özellikle Kahramanmaraş'ta Mahir Ünal'ın İstanbul yada İzmir'den aday olacağı öne sürülmüş ancak Ünal bunu yalanlayarak maraş gündeme açıklama yapmıştı.

Ünal o açıklamasında; "Kahramanmaraş'ta yapılan çalıştaylar sonucu aldığımız yatırım kararları var. Bu yatırımların bitme süresi 2019 yılına kadar uzuyor. Kahramanmaraşlılara bir söz verdik. Verdiğimiz söz ve hizmetler tamamlanmadan başka bir şehirden aday olmayı düşünmüyorum" diyerek noktayı koymuştu. Mahir Ünal bu açıklamayı 25 Ekim 2014 Cumartesi günü yapmıştı. (Fotoğraf o açıklamanın yapıldığı gün çekilmişti)

Ak Parti Grup Başkanvekili Mahir Ünal İzmir'den aday olacağı yönünde çıkan haberlere itibar edilmemesi gerektiğini ve 7 Haziran Genel Seçimlerinde TBMM'ye Kahramanmaraş listesinden gireceğini gazeteci Mehmet Taş'a söyledi.

1-297.jpg

2-235.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.