Ünal’dan İl Teşkilatına Uyarı!

Ünal’dan İl Teşkilatına Uyarı!
Ak Parti Gurup Başkan Vekili ve Kahramanmaraş Milletvekili Mahir Ünal partisinin düzenlediği Eylül ayı il danışma meclisinde yapılan hizmetlerin anlatılamamasından şikayet etti.

Ak Parti Gurup Başkan Vekili ve Kahramanmaraş Milletvekili Mahir Ünal partisinin düzenlediği Eylül ayı il danışma meclisinde yapılan hizmetlerin anlatılamamasından şikayet etti.

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan’la birlikte bir dizi incelemelerde bulunan Ak Parti Gurup Başkan Vekili ve Kahramanmaraş Milletvekili Mahir Ünal, daha sonra katıldığı İl danışma toplantısında, bizim şehrimizde insanlar bir çalışma yapılmadığından şikayetçi oluyor. Hatta bu görüşe partimizin içinden bile katılan arkadaşlarımız var. Bizim çalışmalarımız cumhuriyet tarihinden bugüne kadar Kahramanmaraş’a yapılan en büyük yatırımlar ve hizmetler içerisinde, gel gör ki İl teşkilatımız yapılan hizmetleri halka duyurmakta sıkıntı yaşıyor. Bu durumdan çok hoşnut olmadığımızı dile getirmek istedim” dedi.

mahir-unal-002.jpg

Ak Parti hiçbir zaman partili partisiz diye ayırt etmeden herkesi kucakladı. Sayın bakanımız da bu davanın kuruluşunda büyük emekler vermiş birisidir. İl teşkilatıyla, milletvekilleriyle, gençlik kollarıyla herkes elinden gelenini yapmış ve bu şehre hizmet etmiştir.

Bugün Çalıştay’da sayın bakanımız çok önemli bir konuya değindi. 1990 ile 2002 yılları arasında Kahramanmaraş’a yapılan karayolu yatırımı 12 milyon TL bizim dönemimizde ise bu rakam 85 Milyon TL. 2014 yılında Ak Parti Kahramanmaraş’a kara yolu yatırımı 330 Milyon TL’yi gerçekleştirmiş, 70 Milyonunu da 2014 yılı sonuna kadar gerçekleştirecek. Genel toplamda yapılan yatırım ise 1,5 Milyar TL’nin üzerinde. Ama şöyle bir durum var ki, arkadaşlarımız bu çalışmaları anlatmakta zorlanıyor. Bu ülkeye 2002 yılına kadar bir çivi bile çakmayan muhalefet, Bu Şehre ne yaptınız? Diyor. Aslında bizim bu şehre yaptığımızı anlata anlata bitiremezsiniz değerli arkadaşlar. Biz 2002 yılından beri yaptığımız hizmetlerle ve verdiğimiz sözlerle alnımız ak, başımız dik milletimizin yüzüne bakabiliyoruz çok şükür. Şimdi bizim için yoruldular diyorlar ama biz daha yeni başlıyoruz” dedi.

Daha sonra konuşmasına şöyle devam eden Ünal, Ak Parti 2002 yılından beri iktidarda, bu ülke 2002 de kurulmadı arkadaşlar cumhuriyet 1923 yılında kuruldu. Buradan seslenmek istiyorum Ey CHP, Ey MHP bunca yıl bu ülkeye ne yaptınız, bu ülkenin sizin döneminizde yaşadığı sorunlar ortada. Kaldı ki hükümetimiz yapmış olduğu çalışmalarıyla ve Dış Politikada ki duruşuyla dünya ülkelerine örnek teşkil etmekte.

Hükümetimiz döneminde Kahramanmaraş’a yatırım yapılmadığını söyleyenler rakamlara bir baksın diyorum. 1,5 Milyar TL’nin üzerinde yaptığımız yatırımla Cumhuriyet Tarihinin en büyük yatırımını yaptık Kahramanmaraş’a bunları neden kimse konuşmuyor” dedi.

HABER-FOTOĞRAF: ALİ KARABOĞA

mahir-unal-003.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.