Üniversite De Sodes Bilgilendirme Toplantısı

Üniversite De Sodes Bilgilendirme Toplantısı
Kilis 7 Aralık Üniversitesi 2015 Yılı SODES proje başvurularına aktif bir katılım sağlamak amacıyla SODES proje bilgilendirme toplantısı düzenlendi.Gerçekleştirilen programa Rektör Yardımcısı Prof. D...

Kilis 7 Aralık Üniversitesi 2015 Yılı SODES proje başvurularına aktif bir katılım sağlamak amacıyla SODES proje bilgilendirme toplantısı düzenlendi.

Gerçekleştirilen programa Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Bektaş Tepe, Rektör Danışmanı Yrd. Doç. Dr. Mehmet Şentürk ve öğrenciler katıldı.

Programın açış konuşmasını yapan Prof. Dr. Bektaş Tepe, Üniversitelerin en önemli görevlerinden birisinin nitelikli projeler üreterek bölgesel ve toplumsal kalkınmaya katkı sağlamak olduğunu ve bu noktada hocalarımıza önemli görevler düştüğünü ifade etti.

Bektaş, Ayrıca, 15 Nisan 2015’de son bulacak olan başvurular için Üniversite Proje Destek ve Koordinasyon Birimi’nin her türlü teknik desteğe hazır olduğunu dile getirdi.

Yrd. Doç. Dr. Mehmet Şentürk ise, akademik personelin bilgi birikimini bölge insanına ve dezavantajlı kesimlere aktarma noktasında SODES projelerinin önemli bir fırsat olduğunu ve değerlendirilmesi gerektiğini söyledi.

Proje Destek ve Koordinasyon Birimi’nden Uzm. Ahmet Turanoğlu ve Uzm. Müslüm Eflatun tarafından verilen eğitimde, SODES projeleri hazırlanırken dikkat edilecek hususlar ve proje içerikleri örneklerle anlatıldı.

KİLİS 7 ARALIK ÜNİVERSİTESİ 2015 YILI SODES PROJE BAŞVURULARINA  AKTİF BİR KATILIM SAĞLAMAK AMACIYLA SODES PROJE BİLGİLENDİRME TOPLANTISI DÜZENLENDİ.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.