Üniversite Öğrencilerine Hipnoterapi Seansı

Üniversite Öğrencilerine Hipnoterapi Seansı
Kilis 7 Aralık Üniversitesi’nde “Stresle Başa Çıkmada Hipnoterapi” konulu bir konferans gerçekleştirildi.Rektörlük konferans salonunda gerçekleştirilen konferansın konuşmacısı Uzman Psikolog Adil Mavi...

Kilis 7 Aralık Üniversitesi’nde “Stresle Başa Çıkmada Hipnoterapi” konulu bir konferans gerçekleştirildi.

Rektörlük konferans salonunda gerçekleştirilen konferansın konuşmacısı Uzman Psikolog Adil Maviş’ti. 14 yaşından beri hipnoterapi ile ilgilendiğini belirten Maviş, bilinçaltının programlarla çalıştığını ve telkinlerle bilinçaltına müdahale edilebileceğini ifade etti. Sorunların büyümenin en önemli parçası olduğunu söyleyen Maviş, sorunlara bakış açımızın önemli olduğunu, sorunlarla barışmazsak çözümüne ulaşamayacağımızı da sözlerine ekledi.

Uzman Psikolog Adil Maviş, sorunları birer fırsat olarak görülmesi gerektiğini, sorunların tekamül etmeyi ve öğrenmeyi sağladığını belirterek sorunları severek çözülmesi gerektiğini söyledi.

Daha sonra müzik eşliğinde hipnoterapi yöntemi ile öğrencilerin bilinçaltına inmeye çalıştı.

Program sonunda Uzman Psikolog Adil Maviş’e Kilis 7 Aralık Üniversitesi Y. Ş. Sağlık Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Özge Uzun çiçek verdi. Bir sağlıkçı olarak hipnoterapiye önem verdiğini belirten Uzun, verdiği bilgilerden dolayı da Adil Maviş’e teşekkür etti.

KİLİS 7 ARALIK ÜNİVERSİTESİ’NDE “STRESLE BAŞA ÇIKMADA HİPNOTERAPİ” KONULU BİR KONFERANS GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.