Üniversiteli Öğrencilerinden Proje Sergisi

Üniversiteli Öğrencilerinden Proje Sergisi
Kilis 7 Aralık Üniversitesi Meslek Yüksekokulu Bilgisayar Teknolojileri Bölümü öğrencileri, Grafik Animasyon dersi için hazırladıkları projeleri sergilediler.Grafik Animasyon dersinin hocası Öğretim G...

Kilis 7 Aralık Üniversitesi Meslek Yüksekokulu Bilgisayar Teknolojileri Bölümü öğrencileri, Grafik Animasyon dersi için hazırladıkları projeleri sergilediler.

Grafik Animasyon dersinin hocası Öğretim Görevlisi Adem Korkmaz’ın final projesi olarak öğrencilere verilen ödevler kapsamında yapılan proje sergisine, Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. İsmail Gül ve Müdür Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Selahattin Çınar da katılarak projeler hakkında öğrencilerden bilgi aldı.

Proje sergisinde, kişisel verilerin saklandığı “İnteraktif Kartvizit” çalışması öne çıkan projelerden biri oldu.

Öğretim Görevlisi Adem Korkmaz, Meslek Yüksekokulunda öğrenim gören öğrencilerin, daha mezun olmadan çalışma şartlarını öğrendiklerini söyledi. Korkmaz, öğrencilerin, yapılan bu çalışma ile de reklam ve tanıtım sektöründe iş piyasasının durumunu, yapılacak çalışmaların nasıl pazarlanacağını ve kimlere nasıl ulaşılacağını öğrendiklerini belirtti.

Korkmaz, bu çalışmada, proje sergisi öncesinde bile, öğrencilerin yaptıkları çalışmaları referans göstererek 2 adet ticari iş anlaşması yapıp bunları hazırlamaya başladıklarını sözlerine ekledi.

KİLİS 7 ARALIK ÜNİVERSİTESİ MESLEK YÜKSEKOKULU BİLGİSAYAR TEKNOLOJİLERİ BÖLÜMÜ ÖĞRENCİLERİ GRAFİK ANİMASYON DERSİ İÇİN HAZIRLADIKLARI PROJELERİ SERGİLEDİLER.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.