ÜNLÜ ARANJÖR ANADOLU'NUN ÖZLERİNE SESLENDİ!

ÜNLÜ ARANJÖR ANADOLU'NUN ÖZLERİNE SESLENDİ!
Dünyanın önemli dj. ve aranjörlerinden biri olan, geçtiğimiz kış Ceylan Bayar Kelepçe şarkısıyla milyonların hitini alan ulusal müzik...

Dünyanın önemli dj. ve aranjörlerinden biri olan, geçtiğimiz kış Ceylan Bayar Kelepçe şarkısıyla milyonların hitini alan ulusal müzik kanallarında zirveyi zorlayan aranjör Ahmet Korhan sosyal medya fenomenlerine seslendi. Önceki gün 46 TV de yayınlanan Kültür Sanat programında Eyüp Kadir Kılcı’ya röportaj verdi. 

46-tv-2017-08-02-at-20.54.14.jpeg

Ünlü aranjör Andolu’nun Özü sanat elçisi adaylarına ve sosyal medya fenomenlerine seslenerek doğru yapımcı, doğru aranjör ile sanata adım atmalarını her yapımcıyım diyenlerle değil iyi araştırma yaparak doğru kişi, profesyonel ekiple çalışmaları tavsiyesinde bulundu. Kahramanmaraş aşıkların ve ozanların şehri, bu kentten bir dünya starı neden çıkmasın BİGBANG Müzik Yapım olarak bizim kapımız sonuna kadar açık dedi. Dünya modasının yakından tanığı ünlü modacı Yeşim Erbek ile sosyetik mekân işletmecisi Soner Girgin’in de hazır bulunduğu röportajda keyifli anlar da yaşandı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.