Ünlü Hafızlar Manevi Buluşma Programında Bir Araya Geldi

Ünlü Hafızlar Manevi Buluşma Programında Bir Araya Geldi
Ekşioğlu Vakfı Gençlik Kolları, şehitler ve Ekşioğlu ailesinin ahirete intikal eden bireyleri için ünlü hafızların katılımıyla ‘Manevi Buluşma’ programı düzenledi. Programda hafızların Kur’an-ı Kerim tilaveti eşliğinde şehitler için dualar edildi.

- Ekşioğlu Vakfı Gençlik Kolları, şehitler ve Ekşioğlu ailesinin ahirete intikal eden bireyleri için ünlü hafızların katılımıyla ‘Manevi Buluşma’ programı düzenledi. Programda hafızların Kur’an-ı Kerim tilaveti eşliğinde şehitler için dualar edildi.

Maltepe Merkez Camisi’nde yatsı namazı sonrası düzenlenen manevi buluşmada birçok ünlü hafız bir araya gelerek tüm şehitler ve ahirete intikal etmiş tüm Ekşioğlu aile fertleri için Kur’an-ı Kerim okudu ve dua etti. Ekşioğlu Vakfı Gençlik Kolları Başkanı Ercan Ekşioğlu, “Bizler Ekşioğlu Vakfı Gençlik Kolları olarak başta aziz şehitlerimiz olmak üzere bütün ölmüşlerimize dualarımızı ulaştırmak amacıyla manevi değeri yüksek bir organizasyon ile bir araya gelelim istedik. Bu yolla birlik ve beraberliğimizi sağlamlaştırmayı hedefliyoruz aramızda bulunan herkese minnettarız” dedi.

Gençlik kolları üyeleri camii çıkışında cemaate lokum ve Kur’an-I Kerim dağıttı.

ÜNLÜ HAFIZLAR MANEVİ BULUŞMA PROGRAMINDA BİR ARAYA GELDİ

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.