Ünlü İsimleri Bir Araya Getiren Doğum Günü

Ünlü İsimleri Bir Araya Getiren Doğum Günü
Kaya Müzik’in sahibi Doğan Karakaya’nın oğlu Emre Karakaya’nın doğum günü, Ankara’da ünlüleri bir araya getirdi.Kaya Müzik’in genç veliahtı Emre Karakaya, 23. yaş gününü 200 kişilik bir davetli toplul...

Kaya Müzik’in sahibi Doğan Karakaya’nın oğlu Emre Karakaya’nın doğum günü, Ankara’da ünlüleri bir araya getirdi.

Kaya Müzik’in genç veliahtı Emre Karakaya, 23. yaş gününü 200 kişilik bir davetli topluluğuyla Ankara Rixos Otel’de kutladı. Alişan, Ceylan ve Linet’in sahne aldığı doğum günü partisinde Ankara’nın tanınmış simaları bir araya geldi. Davetlilere muhteşem bir müzik ziyafeti sunan Karakaya’nın sanatçı dostları, doğum günü pastasını da kendisiyle birlikte kesti. Emre Karakaya’yı sahneye davet eden Linet, “27 yaşına bassaydın sana evlenme teklif ederdim” dedi.

Sabahın ilk ışıklarına kadar süren doğum günü partisinde Alişan ve Ceylan’ın birlikte çektikleri halay büyük alkış aldı.

KAYA MÜZİK’İN SAHİBİ DOĞAN KARAKAYA’NIN OĞLU EMRE KARAKAYA’NIN DOĞUM GÜNÜ, ANKARA’DA ÜNLÜLERİ BİR ARAYA GETİRDİ. ALİŞAN, CEYLAN VE LİNET’İN SAHNE ALDIĞI DOĞUM GÜNÜ PARTİSİNDE ANKARA’NIN TANINMIŞ SİMALARI BİR ARAYA GELDİ.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.