Ünlü Maceraperest Baklava Açtı

Ünlü Maceraperest Baklava Açtı
ABC Televizyonu’nda yayınlanan “Born to Explore with Richard Wiese” isimli programın sunucusu olan Richard Wiese, Karaköy Güllüoğlu’nda imalathaneye girerek baklava açtı. Macera programlarıyla ünlü Emmy ödüllü Amerikalı televizyoncuya, Türk şef Arda Türkm

- ABC Televizyonu’nda yayınlanan “Born to Explore with Richard Wiese” isimli programın sunucusu olan Richard Wiese, Karaköy Güllüoğlu’nda imalathaneye girerek baklava açtı. Macera programlarıyla ünlü Emmy ödüllü Amerikalı televizyoncuya, Türk şef Arda Türkmen de refakat etti.

Karaköy Güllüoğlu Yönetim Kurulu Başkanı Nadir Güllü ile imalathaneye giren Wiese, baklava yapımının her aşamasında bulundu. Büyük bir ustalık gerektiren baklavanın yapım sürecinden çok etkilendiğini belirten Wiese, “Dünyanın birçok yerini gezdim. İşine böyle tutkuyla bağlı ve ustalıkla yapan başka bir ekip görmedim” dedi.

Baklavanın yeme ritüelleri hakkında Nadir Güllü’den bilgi de alan Wiese, İstanbul’u tanıtmak amacıyla hazırlayacakları programda baklavanın önemli bir yerinin olacağını söyledi. Wiese’ye, ünlü şef ve işletmeci Arda Türkmen de refakat etti. Program içinde de konuk olan Arda Türkmen, ABC’nin yanı sıra farklı TV kanallarında macera programları yayınlanan Emmy ödüllü Wiese’nin gördüklerinden çok etkilendiğini söyledi.

ÜNLÜ MACERAPEREST BAKLAVA AÇTI

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.