Ünlü Mafya Babasının Kardeşi Vedat Şahin Vuruldu

Ünlü Mafya Babasının Kardeşi Vedat Şahin Vuruldu
Ünlü mafya babası Sedat Şahin’in kardeşi Vedat Şahin, Nişantaşı’nda uğradığı silahlı saldırı sonucunda hayatını kaybetti.

- Ünlü mafya babası Sedat Şahin’in kardeşi Vedat Şahin, Nişantaşı’nda uğradığı silahlı saldırı sonucunda hayatını kaybetti.

Nişantaşı Valikonağı Caddesi üzerinde meydana gelen olay iddialara göre şöyle gelişti. Akşam saat 22.00 sıralarında Vedat Şahin ve iki koruması cadde üzerinde bulunan evlerinden çıktı. Cadde üzerinde yürüyen Vedat Şahin ve iki korumasına kırmızı bir araçtan otomatik silahlarla ateş açıldı. Silahtan çıkan mermilerle ağır yaralanan Vedat Şahin ve korumaları özel bir araçla Amerikan Hastanesi’ne kaldırıldı. Yapılan tüm müdahalelere rağmen Vedat Şahin ve koruması Ferdi Topal hayatını kaybetti. Evren Şahin’in ise yoğun bakımda yaşam mücadelesi verdiği öğrenildi.

Polis olayın yaşandığı Valikonağı Caddesini trafiğe kapatarak olay yeri çalışması yaptı. Otomatik silahtan çıkan kurşunların çevredeki apartmanlara isabet ettiği görüldü. Polis cadde üzerindeki iş yerlerine ait olan güvenlik kameralarını el koyarak şüphelilerin tespiti için çalışma başlattı.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.