Ünlü Teknik Adam Aybaba, Mhp’li Adaya Destek İçin Niğde’ye Geldi

Ünlü Teknik Adam Aybaba, Mhp’li Adaya Destek İçin Niğde’ye Geldi
Tecrübeli Teknik Adam Samet Aybaba, MHP Niğde Milletvekili Adayı Vedat Bayram’ın davetlisi olarak Niğde’ye geldi.5 Şubat Stadyumu yanında bulunan Sentetik Çim sahada çocuklarla bir araya gelen Aybaba,...

Tecrübeli Teknik Adam Samet Aybaba, MHP Niğde Milletvekili Adayı Vedat Bayram’ın davetlisi olarak Niğde’ye geldi.

5 Şubat Stadyumu yanında bulunan Sentetik Çim sahada çocuklarla bir araya gelen Aybaba, burada sporculara, Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve Niğde Belediyespor forması dağıtarak, sporcuların antrenmanını izledi.

Stadyumda açıklamalarda bulunan Aybaba: “Vedat Bayram benim çok sevdiğim dostum spor adamı. İstanbul’da biz Beşiktaş’ta oynarken o çok önemli işler yapıyordu spor anlamında. Şimdi de Niğde’den aday oldu. Gönül bağımız var dostluğumuz var. Burada spor adına bir çok konuda katkıda bulunacağına inanıyorum. O anlamda hem ziyaret hem de destek hem de Niğde’yi bir daha görelim dedik. Burada bir kabus yaşamıştık. Beşiktaş’ta çalışırken, son dakikalar direklerden dönen toplar falan zor eledik Niğde’yi burada. Onlara da başarılar diliyorum.

Bizim ülkemizin her yerinde gençlerimiz spor yapsın, kötü alışkanlıklardan kurtulsun. Biliyorsunuz Türkiye’nin en büyük sorunu bu kötü alışkanlıklar. Onlardan da kurtulacak tek yer spor alanlarıdır. Bu işte bilgi olan birikimli olan gayretli olan insanların bu işi yönetmeye aday talip kişilere destek getirirsek onlarda ülkemizin gençlerine çok katkısı olacağını düşünüyorum. Kendilerine teşekkür ediyorum” dedi.

MHP Niğde Milletvekili Adayı Vedat Bayram ise: “Samet hocanın buraya gelmesi Niğde için mühim bir şans. Çok önemli bir futbol gelişim projesi ve spor park projesi konmuştur programımızda. Bu gibi projeleri Samet Aybaba gibi Türk futbolunda yıldız olmuş ağabey olmuş insanların bu gençlere itici güç olarak burada bulunması takdire şayan bir hadisedir. Kendisi söylediği gibi benim dostumdur. Türk futbolu adına önemli bir görev yapmıştır. Biz kendisine şehrimiz adına hoş geldin diyoruz” şeklinde konuştu.

Samet Aybaba daha sonra MHP Seçim Bürosuna geçerek burada, Spor Akademisi öğrencilerine forma imzaladı.

TECRÜBELİ TEKNİK ADAM SAMET AYBABA, MHP NİĞDE MİLLETVEKİLİ ADAYI VEDAT BAYRAM’IN DAVETLİSİ OLARAK NİĞDE’YE GELDİ.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.