Urla Adliye Sarayı'nın Temeli Atıldı

Urla Adliye Sarayının Temeli Atıldı
Uzun zamandır yetersiz olması nedeni ile Urla’da sıkıntı yaşanan Adliye Sarayı binası, nihayet projelendirilip yer tahsisi yapıldıktan sonra temeli atıldı.

- Uzun zamandır yetersiz olması nedeni ile Urla’da sıkıntı yaşanan Adliye Sarayı binası, nihayet projelendirilip yer tahsisi yapıldıktan sonra temeli atıldı.

Baver İnşat firmasının üstlendiği inşaat; firma sahibi Faruk Bozkut’un da açıklamasına göre 300 gün gibi bir zaman diliminde teslim edilecek.

Urla Cumhuriyet Baş Savcısı Kasım Tüten inşaat alanında şu bilgileri verdi: “Adliye Saray inşaatımız 3 Temmuz 2014 tarihinde yüklenici firmaya yer tahsisi yapılarak verildi. Firma ile yapılan protokolde 300 gün lük süre içerisinde teslimi konusunda anlaşıldı. Ama biz daha erkene alınmasını arzu ediyoruz. Mevcut bina çok sıkıntılı. Yeni binamız bittiğinde her mahkemenin kendi duruşma salonu, Kalem odası bulunacak. Arkadaşlarımız rahat edecek. Bina zemin altı bir zemin üstü 2 kat olarak yapılacak. Otopark sorunumuz olacak. Park sorununu bitişikte bulunan 600 metrekare Öğretmen evi arsası üzerinde yapmayı düşünüyoruz. Gerekli yazışmaları yaptık. İnşallah tayinimiz çıkmazsa bu binada görev yapmayı arzu ediyorum. Çıkarsa da yeni arkadaşlarımız rahat ederler. Emeği geçen herkese teşekkür ederim” dedi.

Temel atma törenine Urla Adliye personelinin katılımı ve kurban kesimi ile devam edildi.

URLA ADLİYE SARAYI'NIN TEMELİ ATILDI

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.