Urla Kızılay 150 Aileye Nakdi Yardımda Bulundu

Urla Kızılay 150 Aileye Nakdi Yardımda Bulundu
Türkiye genelinde Kızılay genel merkezine yapılan zekat yardımları Türk Kızılayı Urla Şube Başkanlığı'nca hak sahiplerine dağıtılmaya başladı.

- Türkiye genelinde Kızılay genel merkezine yapılan zekat yardımları Türk Kızılayı Urla Şube Başkanlığı'nca hak sahiplerine dağıtılmaya başladı.

İhtiyaç sahiplerinin tespit edilmesi ile yardımlar; işsiz, engelli, afetzede, yaşlı, dul, yetim, ağır hasta, hasta yakınları ve ihtiyaç sahibi öğrencilere yapıldı. Türk Kızılayı Urla Şube Başkanı Nurgül Saltık; “150 hak sahibi aileye 250 şer TL. ziraat bankasına yatırılmıştır.

Zekat yardımlarını Türk kızılayı genel merkezine bağışlayan hayırseverlerin bağışlarını, il ve ilçede tespit edileni kişilerin adlarına bankaya yatırdı. Türk kızılayı Urla Şubesi olarak ihtiyaç sahiplerinin tespiti için Urla Kaymakamlığına bağlı sosyal yardımlaşma ve dayanışma vakfı, ilçe Milli Eğitim Müdürlüğü, İlçe Müftülüğü, Muhtarlar ile müşterek çalışma yaparak ihtiyaç sahiplerini tespit ettik. Genel merkez sosyal yardımlaşma müdürlüğüne yardım yapılacak ailelerin adları ve adres bilgilerini onaylı imzalarla gönderdik. Kabul onayları alındı ve Ziraat Bankasına adlarına 250’şer TL yatırıldı. İmkânlarımız nispetinde ihtiyaç sahibi vatandaşlara yardımlarımız sürecek. Her zaman ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın yanında olacağız. Önemli olan din, dil, ırk, mezhep ayrımı yapmadan insan onurunu koruyarak ihtiyaç sahiplerinin yanında olmaktır.” dedi.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.