Urla’da Hayvan Katliamı Protesto Edildi

Urla’da Hayvan Katliamı Protesto Edildi
Urla’nın İskele Atatürk Mahallesi Gazeteciler Sitesi civarında zehirlenerek öldürülen onlarca hayvan için hayvanseverler, Ali Rıza Mete Urla Yelken Gençlik ve Spor Kulübü yanında toplandı. Hayvansever...

Urla’nın İskele Atatürk Mahallesi Gazeteciler Sitesi civarında zehirlenerek öldürülen onlarca hayvan için hayvanseverler, Ali Rıza Mete Urla Yelken Gençlik ve Spor Kulübü yanında toplandı. Hayvanseverler ellerinde “Hayvan insan fark etmez cinayet cinayettir”, “Biz her cana kıymet verenlerdeniz”, "Onları Allah yarattı öldürmek sana mı kaldı" yazılı pankartlar ile hayvan katliamını protesto ettiler.

Urla Hayvan Hakları Hareketi Platformu Sözcüsü Ender Ülgen hayvanlara karşı işlenen suçların mutlaka TCK kapsamına alınması ve ağır cezalar verilmeden bu işin önüne geçmenin mümkün olamayacağını vurgulayarak, "Son bir ay içinde dördüncü kez bu tür katliamlar tekrarlanıyor. Bunu yapan şüpheli şahıs var ama maalesef kanıt ve görgü şahidi yok. Hayvancıkların çırpınarak can verdikleri görüntüler o kadar kötüydü ki anlatamam. Yarın öbür gün çocuk parkında bir çocuk öldüğü zaman bunun hesabını kim verecek? İnsan sağlığını da ciddi bir biçimde tehdit eden bu psikolojisi bozuk şahıslar bulunana kadar mücadelemizi sürdüreceğiz" dedi.

“DOĞAYA VE HAYVANLARA YAPILAN SALDIRILARA SON VERİLMESİNİ İSTİYORUZ”

Basın açıklamasını gerçekleştiren Hayvan Hakları Federasyonu İzmir Temsilcisi Esin Önder, “Rastgele atılan zehirler hayvanlarımızı zehirlemekle kalmayıp, insanlarımız için de tehlike yaratmaktadır. Biz bu cani kişiler arasında yaşıyoruz. Doğaya ve hayvanlara yapılan saldırılara son verilmesini istiyoruz” dedi.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.