Uşak Belediyesi'nde Personel Eğitimleri Devam Ediyor

Uşak Belediyesinde Personel Eğitimleri Devam Ediyor
Uşak Belediyesi kentin marka şehirler arasına girmesi adına çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

- Uşak Belediyesi kentin marka şehirler arasına girmesi adına çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Mutlu bir şehrin inşa edilmesi adına emin adımlar ile ilerleyen Uşak Belediyesi personelinin ve belediye yönetiminin de eğitimlerine önem veriyor. Bu kapsamda belediyede yapılan birçok eğitim seminerinin ardından yeni bir eğitim programı daha gerçekleşti. Kalkınma Bakanlığı, Zafer Kalkınma Ajansı ve Uşak Belediyesi ortaklığında gerçekleşen hibe destekli projeye Uşak Belediyesi birim müdürleri katıldı. Atatürk Kültür Merkezi’nde eğitmen Saadet Özdilek’in verdiği eğitimde “Güçlü İletişim Kaliteli Eğitim” konusu işlendi. Konu hakkında bilgi veren Belediye Başkanı Nurullah Cahan kurum içi eğitimler ile hizmet kalitesini en iyi noktalara getirmek istediklerini bildirdi.

Kurumsal bir belediye hedefi ile çalıştıklarını vurgulayan Cahan, “Uşak Belediyesi vatandaşlarına en iyi şekilde hizmet vermek adına elinden gelen ne varsa yapmaktadır. Bir yandan ortak akıl adına vatandaşlarımız ile sürekli iç içe olup proje üretirken, diğer yandan personelimizin ve belediyemizin yönetimi ile ilgili kalite standartlarını arttırıyoruz” dedi.

Yakın bir zamanda eğitimlerin faydalarının alacaklarına inandıklarının altını çizen Cahan, eğitim veren profesyonel eğitimcileri de personele kaliteli hizmet açısından artı sağlayacağına dikkat çekti. Bundan sonra da belediye çalışanlarının kişisel ve kurumsal gelişimleri için eğitim çalışmalarına devam edeceklerini dile getiren Cahan, “Uşak Belediyesi gelişime açık ve gelişmeleri yakından takip eden bir belediyedir. Bu nedenle gerek mevzuatlar, gerek yasalar, gerekse çalışmalar hakkında son bilgileri takip etmeli ve vatandaşlarına en iyi şekilde hizmet vermelidir. Bu düşünceler ile eğitimlerimize ara vermeden devam edeceğiz” ifadesini kullandı.

UŞAK BELEDİYESİ'NDE PERSONEL EĞİTİMLERİ DEVAM EDİYOR

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.