Uşak’ta Tadilatı Biten Apartlar Hizmete Açıldı

Uşak’ta Tadilatı Biten Apartlar Hizmete Açıldı
Uşak Belediyesi Kayaağıl Jeotermal Tesisleri ve Apartları’nda geçtiğimiz aylarda başlayan tadilatın ardından, onarımı sona eren apartlar hizmete açıldı.

- Uşak Belediyesi Kayaağıl Jeotermal Tesisleri ve Apartları’nda geçtiğimiz aylarda başlayan tadilatın ardından, onarımı sona eren apartlar hizmete açıldı.

24 Kasım 2014 Pazartesi itibari ile hizmete başlayan apartlar, vatandaşlardan gelen talepleri, en iyi şekilde karşılayacak kapasiteye geldi.

Konu hakkında bilgi veren Belediye Başkanı Nurullah Cahan, jeotermal tesislerinin kaliteli bir durumda olması için çalışmaların devam ettiğine işaret ederken, tadilatın ilk aşaması olan apartların bakımının sona ermesi ile tesisin tekrar çalışmaya başladığını söyledi. Jeotermal tesisinin Uşak’a yakışır bir hale gelmesi için çaba verdiklerini kaydeden Başkan Cahan,”Jeotermal tesislerinde geçtiğimiz aylarda gördüğümüz aksaklılar ve sorunlar nedeni ile tadilat çalışmamız başlamıştı. Çalışmalar apartlarımızı da kapsıyordu. Şu an ekiplerimiz var gücü ile tesisin en iyi hale gelmesi için emek harcıyorlar. Çalışmalar kapsamında ise ilk açtığımız nokta apartlar oldu. Vatandaşlarımız geçtiğimiz Pazartesi günü itibari ile apartlara gitmeye başladılar. Tesislerimizin diğer kısımlarını ise kısa sürede açacağız” dedi.

Uşak’ın jeotermalde marka hedeflerinde koşmaya devam ettiğine dikkat çeken Cahan, bunun için ise planlamaların hazır olduğunu vurguladı. Tesisin yeni bölümleri ile ilgi çeken bir yer haline geleceğini bildiren Cahan, “ Jeotermal tesisimiz uzun ölçekli projeleri ile kentin geleceğine etki edecek bir konumdadır. Tesislerimiz yapımı devam eden çevre yolunun güzergahında olması ve planlarımız doğrultusunda gerçekleşecek yeni eklentiler vasıtası ile daha da popüler olacağına kuşkumuz yok. Şimdiden şehir dışından gelen misafirleri de ağırlayan tesisimizde bir başka hedefimiz ise özel teşebbüsü kentimize çekmektir” şeklinde konuştu.

EKSİKLİKLER GİDERİLDİ

Apartlarda eksikliklerin giderildiğine işaret eden Belediye Başkanı Nurullah Cahan, “ Kayaağıl Jeotermal Tesislerimiz geçtiğimiz aylarda yeni açılmasına rağmen olumsuz görüntüleri nedeniyle tadilata alınmıştı. Tesisimizin birçok noktasında kötü görüntüler oluşurken, bu aksaklıkların giderilmesi gerekiyordu. Gerek kaynağın ortak olarak kullandırıldığı ana binamız, gerekse apartlarımız kullanım açısından ilimize yakışmıyordu. Bu duruma el koyarak tadilat ve onarıma başladık. Bir daha aynı sorunlar ile karşılaşmamak için başlattığımız çalışmalar huızla ve titizlik ile devam ediyor. Şimdi tadilatın ilk aşaması apartların bitimiyle sona erdi. Apartlarımız vatandaşlarımızın hizmetine açıldı. Bu konuda vatandaşlarımız müracaatlarını yapabilirler. Yakın zamanda tadilat tamamen bitmiş olacak” dedi.

EN İYİSİ OLACAĞIZ

Kayaağıl Jeotermal Tesisleri’nin yakın bir gelecekte kentin geleceğine etki edeceğini ifade eden Cahan, “ Tesisimiz ve suyumuz ile marka olma hedefimiz söz konusudur. Bunun için ise en iyiye ulaşmayı istiyoruz. Kaliteli suyu ile şifa dağıtan merkezimiz şimdiden bir çok şehir dışından misafirini ağırlamaktadır. Bu durum başarılı bir yönetim ile daha da artacaktır. Hizmete açılan apartlarımızın yanı sıra yeni apartlarımıza yakında başlayacağız. Bunun akabinde aqua park ve sosyal yaşam alanları ile tesisimize ivme kazandıracağız. Devletimizin yaptığı çevre yolu ile tanıtımımız daha da etkili olacak. bütün bu etkenler özel teşebbüsü kente çekecek ve ilimizin termal bir bölge olmasına katkı sağlayacak” diye konuştu.

UŞAK’TA TADİLATI BİTEN APARTLAR HİZMETE AÇILDI

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.