Uslanmaz Kaçaklar, Sahil Güvenlik Ekiplerinin Uzun Uğraşları Sonucu Yeniden Yakalandı

Uslanmaz Kaçaklar, Sahil Güvenlik Ekiplerinin Uzun Uğraşları Sonucu Yeniden Yakalandı
Muğla’nın Bodrum İlçesi’nde kaçaklarla sahil güvenlik ekipleri arasında adeta kovalamaca yaşanmaya başladı. Dün gece Bodrum açıklarından Kosa adasına kaçmak isterken yakalanan grup bugün yine kaçma gi...

Muğla’nın Bodrum İlçesi’nde kaçaklarla sahil güvenlik ekipleri arasında adeta kovalamaca yaşanmaya başladı. Dün gece Bodrum açıklarından Kosa adasına kaçmak isterken yakalanan grup bugün yine kaçma girişiminde bulundu. Sahil güvenlik ekipleri ile kaçaklar arasında yaşanan uzun kovalamaca sonunda kaçaklar yeniden yakalanıp jandarmaya teslim edildi.

Muğla’nın Bodrum ilçesine adeta mesken tutan kaçaklar, yasadışı yollardan Avrupa ülkelerine kaçmak için her türlü yolu denemeye başladı. Adeta sahil güvenlik ekipleri ile her gün denizde ya da koylarda yüzgöz olmaya başlayan kaçakları Sahil Güvenlik ekipleri yakalamaktan bıktı kaçaklar ise kaçma girişiminden bir türlü vazgeçmedi.

Bodrum Akyarlar Mevki Kemer Koyu’nda sahil güvenlik ekipleri ile kaçaklar arasında adeta kovalamaca yaşandı. Yaklaşık yarım saat süren kovalamacının ardından lastik botla kaçmaya kalkan kaçaklar uluslararası sulara geçmeden yakalandı. Yakalanan 15 kaçak Akyarlar Marinası’na getirilerek jandarmaya teslim edilirken, kaçakların bir gece önce yakalanan grup olduğu belirlendi. Grup arasındaki bazı kaçakların ise daha önce de defalarca yakalandığı öğrenildi.

USLANMAZ KAÇAKLAR

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.