Uslu: Braga çıkınca sevinmiştik ama elenmiştik

Uslu: Braga çıkınca sevinmiştik ama elenmiştik
Fenerbahçe Genel Sekreteri ve Basın Sözcüsü Mahmut Uslu, "Geçen sene Braga çıkınca sevinmiştik ama elenmiştik. Bu işler belli olmuyor. Yeni antrenörümüz...

Fenerbahçe Genel Sekreteri ve Basın Sözcüsü Mahmut Uslu, "Geçen sene Braga çıkınca sevinmiştik ama elenmiştik. Bu işler belli olmuyor. Yeni antrenörümüz ve özellikle İstanbul'da taraftarlarımızla bu işi bitirmemiz lazım" dedi.

Sarı-lacivertli kulübün Genel Sekreteri ve Basın Sözcüsü Mahmut Uslu, UEFA Avrupa Ligi A Grubu'nda rakipleri Manchester United, Feyenoord ve Zorya Luhansk'ı değerlendirdi. Fenerbahçe Tv'ye açıklamalarda buluna Uslu, "Şampiyonlar Ligi'ne kalamadık ama Şampiyonlar Ligi gibi bir gruba katıldık. Burada zor grup, zayıf grup diye söyleyemeyiz. Onun için Türkiye'deki bütün maçları kazanacağız. Önemli olan ilk ikiye girebilmek. İnşallah başaracağız. Biliyorsunuz Şampiyonlar Ligi'nde 3 Temmuz öncesi ilk 8'lere giriyorduk ve çok önemli takım haline gelmiştik. Aykut Kocaman'ın döneminde Avrupa Ligi'nde ilk 4'e kaldık. Biraz şansımız olsaydı final oynayabilirdik. Buralara gidiyorsanız zaten zayıf takım yok. Grupların bazen böyle kuvvetli olması avantajlı olabiliyor. Geçen sene Braga çıkınca sevinmiştik ama elenmiştik. Bu işler belli olmuyor. Yeni antrenörümüz ve özellikle İstanbul'da taraftarlarımızla bu işi bitirmemiz lazım" dedi.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.