Uslu’dan Mehmet Ali Şahin’e Sert Sözler

Uslu’dan Mehmet Ali Şahin’e Sert Sözler
Fenerbahçe Kulübü Genel Sekreteri ve Basın Sözcüsü Mahmut Uslu, "Mehmet Ali Şahin’in dikkatini çekiyorum. Kendisi siyasetini yapsın, bu işlere burnunu sokmasın" dedi.Spor Toto Süper Lig’in 3. haftasın...

Fenerbahçe Kulübü Genel Sekreteri ve Basın Sözcüsü Mahmut Uslu, "Mehmet Ali Şahin’in dikkatini çekiyorum. Kendisi siyasetini yapsın, bu işlere burnunu sokmasın" dedi.

Spor Toto Süper Lig’in 3. haftasında evinde Antalyaspor’u 2-1 ile geçen Fenerbahçe’de, genel sekreter ve basın sözcüsü Mahmut Uslu, maç sonrası basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Bir dönem TBMM başkanlığı ve çeşitli bakanlık görevleri yapan eski milletvekili Mehmet Ali Şahin’in yaptığı açıklamayı eleştiren Uslu, "Eskiden spor bakanlığı yapmış Mehmet Ali Şahin’in bugünkü açıklamasını çok üzülerek ve şaşırarak izledik. Sayın Aziz Yıldırım’ı biz konuşturmadık, biz geldik. Lütfen siyasetçiler, siyasetlerini yapsınlar. Biz spor adamıyız, siyasete girmemek için elimizden geleni yapıyoruz. Bizi tahrik etmesinler, rica ediyoruz" dedi.

"SİYASETİNİ YAPSIN, BU İŞLERE BURNUNU SOKMASIN"

Milli takım sporcuları ile sıkıntılarının olmadığını belirten ve Mehmet Ali Şahin’e eleştirilerde bulunan Uslu, "Ahlaki durumuyla ilgili soru işareti olan, Fenerbahçe formasıına ve havlusuna tekme atan, 12 bin seyirciye hareket çeken bir antrenörle ilgili konuşma yaptık. Milli takım ve sporcularla ilgili sıkıntımız yok. Ben 20 yıl farhri olarak hizmet ettm mlilli takıma, onlar gibi 200-300 bin avro alarak değil. Mehmet Ali Şahin’in dikkatini çekiyorum. Kendisi siyasetini yapsın, bu işlere burnunu sokmasın. Milli takımlara oyuncu vermeyenleri, koalisyona diğer partilere benzetiyorlar. Bizi lütfen siyasete sokmayın, daha ağır cevaplar alırsınız. Çok önemli işler olur. İşinize bakın. Türkiye’de her gün bir cenaze kalkıyor. Önce bunları çözün, politika yapın" ifadelerini kullandı.

Uslu, Fenerbahçe’de transfer gündemi ile ilgili ise, "Herhangi bir transfer yok. 24 saat var. Akşama kadar ne olcağını bilmem ama transfer yok" diye konuştu.

ÖZAYDINLI: "AZİZ BAŞKAN ÇOK ÜZÜLDÜ VE SİNİRLENDİ"

Fenerbahçe Yöneticisi Murat Özaydınlı ise yaptığı açıklamada, "Fenerbahçe Kulübü’nü ısrarla siyasetin içine sokmaya çalıştılar 3 Temmuzdan bu yana. Siyasetle uğraşanlar siyasetle uğraşsın. Fenerbahçe Kulübü’nün olmazsa olmazı Türkiye Cumhuriyeti’dir. Bunun dışında siyasete girmeyiz ama cumhuriyet için her türlü siyasete de gireriz. Okuyunca inanamadım. Aziz Başkan, çok üzüldü ve sinirlendi. O cevap vermek sitiyordu ama bizim cevap vermemiz daha uygun. Milli takımlar bizim her şeyimizdir. Bir şahı üzerinde laflar söylendi. Herkes bu ayrımı iyi yapsın" şeklinde konuştu.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.