Üst Geçide Çarpan Kamyonun Vinci Açık Unutulmuş

Üst Geçide Çarpan Kamyonun Vinci Açık Unutulmuş
Başakşehir’de bir kamyonun açık unutulan vincinin çarptığı üst geçitte çökme meydana geldi. Ölen ve yaralanan kimsenin bulunmadığı kazanın ardından olay yerine kurtarıcı araçlar ile itfaiye ekipleri sevk edildi.

- Başakşehir’de bir kamyonun açık unutulan vincinin çarptığı üst geçitte çökme meydana geldi. Ölen ve yaralanan kimsenin bulunmadığı kazanın ardından olay yerine kurtarıcı araçlar ile itfaiye ekipleri sevk edildi.

Olay, TEM Otoyolu Başakşehir Mevkiinde yan yol üzerinde saat 18.00 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre, henüz plakası tespit edilemeyen bir kamyon, Edirne istikametinde seyir halinde iken açık unuttuğu vinç aksamı Ispartakule sapağında yer alan Bizimevler Köprüsüne çarptı. Çarpmanın etsisiyle üst geçidin büyük bir bölümü çöktü. Olay sırasında üst geçitte ve yol üzerinde kimsenin bulunmaması olası bir faciayı son anda önledi. Can kaybı ve yaralanmanın yaşanmadığı kazanın hemen ardından yol çift taraflı olarak trafiğe kapandı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine gelen polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Kaza mahallinde yapılan kurtarma çalışması sürerken yapılacak ilk incelemelerin ardından aracın olay yerinden kaldırılacağı öğrenildi.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.