Ustaya Kalem Hediyesi

Ustaya Kalem Hediyesi
Kahramanmaraşlı Gazeteci Yazar Bekir Doğan, son dönemde yazdığı köşe yazıları ile Kahramanmaraş Kültür ve Sanat Derneği Başkanı Abdulhakim Eren den bir kalem hediyesi kazandı.

Kahramanmaraşlı Gazeteci Yazar Bekir Doğan, son dönemde yazdığı köşe yazıları ile Kahramanmaraş Kültür ve Sanat Derneği Başkanı Abdulhakim Eren den bir kalem hediyesi kazandı.

     Kahramanmaraş Gazetesine gelen, Abdulhakim Eren , Hacı Bekir Kanat, usta gazeteciye en güzel hediye bir dolma kalem diyerek bir dolma kalem hediye etti.

     Törenle verilen kalem töreninde bir konuşma yapan Abdulhakim Eren; “ Bu kalemin maddi değeri çok fazla olmaya bilir ama bunun manevi anlamı olduğuna inanıyorum, çünkü Bekir Doğan gibi bir usta gazeteciye verile bilecek en güzel hediye ise bir dolma kalem olduğunu düşünüyorum..

    Bekir Doğan özellikle , 2 yıldan beri yazmış olduğu köşe yazıları beni çok etkiledi.. Gazetelerde ve İnternet köşesinde günlük yazılarını takip ediyorum, çok büyük değişiklik var çok güzel yazılar yazıyor ..

    Bekir Doğan’ın yazılarını okumanızı tavsiye ederim, diyerek kalem hediyesini sundu.

    Geçtiğimiz hafta İstanbul THE Marmara otelde düzenlenen törende Türkiye Gazeteciler Cemiyetinden bir ödül alan Gazeteci Bekir Doğan’ı tebrik ederek bu kalemi verdiğini söyledi..

11-058.jpg

    Gazeteci Yazar Bekir Doğan, bugüne kadar 5 ayrı kitap yazdı.. günlük olarak yazdığı köşe yazıları, kahramanmarasgazetesi de marasozgurhaber  kahramanmarashaberi medyagazetesi marassonhaber maraskimlik com  Kahramanmaraş Gazetesi ve bağlı gazetelerde günlük köşe yazıları ile okuyucuları ile buluşuyor..

    Kalem töreninde konuşan Gazeteci Bekir Doğan, “ Gördüklerimi yazı ile resim yapıyorum bu sebeple de İnternet ortamında, gerek gazetelerimizde köşe yazılarımı okuyan okuyucularımız telefon açarak tebrik ediyorlar, teşekkür ediyorlar buda bana güç veriyor, bugün Kahramanmaraş Kültür ve Sanat Derneği Başkanı Abdulhakim Eren hocamın kalem hediyesi bizlere yazmak için büyük damping etkisi yaptı.. Doğru bildiklerimizi yazmaya devam edeceğim , hocama teşekkür ediyorum, bu kalemi de ömrüm olduğu sürece saklayacağım,” dedi.  

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.