Uysal, Öğrencilerle Sohbet Etti

Uysal, Öğrencilerle Sohbet Etti
Burhaniye Belediye Başkanı Necdet Uysal, Burhaniye Ticaret Meslek Lisesi öğrencileriyle girişimcilik konusunda sohbet etti.

- Burhaniye Belediye Başkanı Necdet Uysal, Burhaniye Ticaret Meslek Lisesi öğrencileriyle girişimcilik konusunda sohbet etti.

Burhaniye Ticaret Meslek Lisesinde düzenlenen girişimcilik konulu söyleşide, öğrencilerle bilgilerini ve iş hayatını konuşan Burhaniye Belediye Başkanı Necdet Uysal, öğrencilere iş hayatı ve siyasi hayatındaki deneyimlerini anlattı. Lisenin 10’uncu ve 11’inci sınıflarının katıldığı söyleşide, Başkan Uysal ilk olarak okul hayatını anlatarak öğrencilerle sohbete başladı. Lisede okuduğu dönemlerden bahsederken öğrencilere hem sosyal hayatın hem de derslerin önemini belirten Necdet Uysal öğrencilere mutlaka bir hedeflerinin olması gerektiğini ve özellikle kitap okuma alışkanlıklarının mutlaka olması gerektiğini vurguladı. İş hayatında yaşadığı deneyimleri anlatarak sözlerine devam eden Uysal öğrencilere ticaret hayatında yaptığı işleri, iş yaşamından anılarını ve deneyimlerini paylaşarak öğrencilere iş yaşamlarını çok iyi belirlemeleri gerektiğinin öğütlerini verdi. Öğrencilerin sorularına da cevap veren Uysal, sorulan bütün sorulara samimiyetiyle tek tek cevap verdi.

Sohbet havasında geçen söyleşide öğrencilerin gerek belediyecilik hayatıyla ilgili gerekse iş hayatıyla ilgili tüm sorularına cevap veren Burhaniye Belediye Başkanı Necdet Uysal “Hedeflerinizi iyi belirleyin! İnsanı en iyi kendisi tanır. Siz de kendinize göre bir rota belirleyin ve rotanızdan şaşmadan hayatınızın temellerini oluşturun. Öncelikle mutlaka kitap okuma alışkanlığınızı edinin. Biz belediye olarak bu konuda elimizden gelen yardımı yapmaya hazırız” dedi.

UYSAL, ÖĞRENCİLERLE SOHBET ETTİ

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.