Uyuşturucu 410 Hap Ve 11 Gram Esrar Ele Geçirildi

Uyuşturucu 410 Hap Ve 11 Gram Esrar Ele Geçirildi
İzmir’de, narkotim görevlileri, üzerinde el bombası amblemleri olan uyuşturucu 410 adet ecstasy hap ve 11 gram esrar ele geçirirken olayla ilgili yakalanan 3 şüpheli tutuklandı.Narkotik Suçlarla Mücad...

İzmir’de, narkotim görevlileri, üzerinde el bombası amblemleri olan uyuşturucu 410 adet ecstasy hap ve 11 gram esrar ele geçirirken olayla ilgili yakalanan 3 şüpheli tutuklandı.

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü narkotim görevlileri, il genelinde uyuşturucu madde ticareti yapan ve torbacı tabir edilen sokak satıcılarına yönelik çalışmalar kapsamında; geçen Çarşamba günü, Bornova’da O.A. ve M.Y. isimli şahısları durdurdu. Ellerindeki poşette yapılan aramada bir siyah poşet içerisinde bulunan şeffaf poşet içerisinde 410 adet üzerinde el bombası amblemi bulunan uyuşturucu ecstasy hap ele geçirildi. Yakalanan şüpheliler O.A. ve M.Y., emniyetteki işlemlerin ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Bir diğer çalışmada ise, Bayraklı da T.K’nın evine baskın yapan narkotim ekipleri, yaptığı aramada; 25 adet şeffaf jelatine sarılarak satışa hazır hale getirilmiş 11 gram esrar maddesi, uyuşturucu madde satışından elde ettiği değerlendirilen 930 lira ele geçirdi. Yakalanan T.K., ifadesinin ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

İZMİR'DE, NARKOTİM GÖREVLİLERİ, ÜZERİNDE EL BOMBASI AMBLEMLERİ OLAN UYUŞTURUCU 410 ADET ECSTASY HAP VE 11 GRAM ESRAR ELE GEÇİRİRKEN OLAYLA İLGİLİ YAKALANAN 3 ŞÜPHELİ TUTUKLANDI.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.