Uyuşturucu Partisi Hastanede Son Buldu

Uyuşturucu Partisi Hastanede Son Buldu
Kocaeli’nin İzmit ilçesinde sahil kenarında uyuşturucu madde kullanan 3 kişi komaya girdi. Sağlık ekipleri tarafından ambulansa alınan 3 genç hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.Alınan bilgiye...

Kocaeli’nin İzmit ilçesinde sahil kenarında uyuşturucu madde kullanan 3 kişi komaya girdi. Sağlık ekipleri tarafından ambulansa alınan 3 genç hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

Alınan bilgiye göre Kocaeli Fuar Merkezi arkasında bulunan Sarı Dere yaya köprüsü mevkiindeki sahil şeridinde uyuşturucu madde kullanan A.A., O.A. ve B.K. isimli üç genç uyuşturucunun etkisiyle komaya girdi. Durumu daha iyi olan O.A. isimli genç iki arkadaşını da yalnız bırakarak oradan ayrıldı. Sağlık durumları daha kötü olan A.A. ve B.K.’yı gören vatandaşlar durumu sağlık ekiplerine bildirdi.

Olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından ambulansa alınan A.A. ve B.K. İzmit Seka Devlet Hastanesine götürülerek tedavi altına alındı. A.A. ve B.K.’nin bilinçlerinin kapalı olduğu öğrenildi. Arkadaşlarını orada bırakarak giden O.A. ise Salim Dervişoğlu Caddesi mevkiinde kendinden geçmek üzereyken vatandaşlar tarafından fark edilerek polise bildirildi. Olay yerine çağrılan ambulansla Kocaeli Devlet Hastanesi’ne götürülen O.A. da tedavi altına alındı. Polis ekipleri olayla ilgili soruşturma başlattı.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.