Uyuşturucuyla Mücadele İçin Pedal Çevirecekler

Uyuşturucuyla Mücadele İçin Pedal Çevirecekler
Sağlıklı Kentler Birliği tarafından Gebze’de düzenlenecek olan ‘Yerel Yönetimlerin Gençlik Politikaları ve Uyuşturucu Madde İle Mücadele’ konulu konferansa katılacak olan Uludağ Üniversitesi Bisiklet...

Sağlıklı Kentler Birliği tarafından Gebze’de düzenlenecek olan ‘Yerel Yönetimlerin Gençlik Politikaları ve Uyuşturucu Madde İle Mücadele’ konulu konferansa katılacak olan Uludağ Üniversitesi Bisiklet Topluluğu üyeleri, Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar’ı ziyaret ederek bayraklarını takdim etti.

Uludağ Üniversitesi Bisiklet Topluluğu üyeleri, 6,7,8 Mayıs tarihlerinde Gebze Belediyesi’nin ev sahipliğinde düzenlenecek ‘Yerel Yönetimlerin Gençlik Politikaları ve Uyuşturucu Madde İle Mücadele’ konferansına katılmak için yola çıktı. Uludağ Üniversitesi’nden hareket eden ve Gebze’ye kadar pedal çevirecek olan 15 kişilik ekip güzergahları üzerinde yer alan Sağlıklı Kentler Birliği’ne üye belediyeleri ziyaret ederek hem belediye başkanlarının desteğini alıyor, hem de Uludağ Üniversitesi Bisiklet Topluluğu’na ait bayrakları hediye ediyor.

Osmangazi Belediyesi’ni ziyaret eden Uludağ Üniversitesi Bisiklet Topluluğu üyelerini belediye bahçesinde karşılayan Başkan Dündar, uyuşturucuyla mücadele konusundaki hassasiyetleri dolayısıyla teşekkür etti. Uyuşturucuyla mücadelede herkesin elini taşın altına koyması gerektiğini belirten Başkan Dündar, “Sizleri tebrik ediyorum. Üniversitede eğitiminize devam ederken biryandan da uyuşturucu madde ile mücadelede aktif rol alıyorsunuz. Uyuşturucu madde bağımlılığı, toplumun her kesimini tehdit ediyor. Bu mücadele hepimizin mücadelesi. Herkesin bu mücadeleye ortak olması gerekiyor. Ben bu konudaki duyarlılığınız için sizlere teşekkür ediyorum. Her zaman sizlere destek olmaya hazırız. Yolunuz açık olsun” dedi.

Başkan Dündar, kendisine topluluklarının bayrağını takdim eden Uludağ Üniversitesi Bisiklet Topluluğu üyelerine belediyenin flamasını verdi.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.