Uzman Çavuşun Hastane Güvenlikçisini Darp Ettiği İddiası

Uzman Çavuşun Hastane Güvenlikçisini Darp Ettiği İddiası
Bingöl Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi’nde uzman çavuş ve başçavuş arasında yaşanan gerginliği yatıştırmak için araya giren güvenlikçinin darp edilerek hastanelik olduğu öne sürüldü.

- Bingöl Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi’nde uzman çavuş ve başçavuş arasında yaşanan gerginliği yatıştırmak için araya giren güvenlikçinin darp edilerek hastanelik olduğu öne sürüldü.

İddiaya göre, Bingöl Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi’nde başçavuş A.U. ile Uzman Çavuş S.Ö. arasında sıra gerginliği yaşandı. Taraflar birbirlerine hakaret etmeye başlayınca hastane güvenlik görevlileri araya girerek, gerginliği yatıştırmaya çalıştı. Hastane yönetimin devreye girmesiyle taraflar başhekim odasına alınarak, sakinleştirildi. Bu esnada Uzman Çavuş S.Ö., güvenlik görevlisi Kasım Kavran’ın (36) kendisine vurduğunu, yüzleşmek istediğini belirtti. Hastane yönetimi tarafından yüzleşmek için odaya çağrılan Kavran, iddiaya göre S.Ö. tarafından darp edildi. Bingöl Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Kavran, yapılan tedavinin ardından taburcu edildi.

"ŞİKAYETÇİ OLACAĞIM"

Devlet Hastanesi’nden darp raporu alan Kavran, suç duyurusunda bulunacağını ifade ederek, "Taraflar arasında gerginlik vardı, güvenlikçi arkadaşlarla araya girdik. Uzman Çavuş S.Ö.’yü sakinleştirmek için dışarı çıkarmak istedik, bu esnada küfürler edip silahını çekmek istedi. Müdahale edip, silahını eşine verdik. Küfürler savurmaya devam edince elimle ağzını kapattım. Hastane yönetimi uzman çavuşu alarak odaya gitti. Daha sonra beni çağırdılar, odaya gittiğimde hastane yönetimi ve uzman çavuşun arkadaşları orada duruyordu. Ben konuşmaya başladığım esnada darp girişiminde bulundu. İlgili mercilere şikayette bulunacağım" dedi.

UZMAN ÇAVUŞUN HASTANE GÜVENLİKÇİSİNİ DARP ETTİĞİ İDDİASI

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.