Üzülmez, Ak Parti Yerel Yönetimler Bölge Toplantısına Katıldı

Üzülmez, Ak Parti Yerel Yönetimler Bölge Toplantısına Katıldı
Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, Haliç Kongre Merkezinde düzenlenen Marmara bölgesindeki Ak Parti 1. Bölge Belediye Başkanları Toplantısına katıldı.

- Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, Haliç Kongre Merkezinde düzenlenen Marmara bölgesindeki Ak Parti 1. Bölge Belediye Başkanları Toplantısına katıldı.

Yerel yönetimlerdeki verimliliğin artırılması için çalışmalarını hızlandıran Ak Parti Yerel Yönetimler Başkanlığı tarafından Haliç Kongre Merkezi’nde düzenlenen bölge toplantısına aralarında Kocaeli’nin de yer aldığı 14 ilin büyükşehir belediye yöneticileri, il ilçe teşkilat üyelerinin katıldığı toplantıya Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez de katıldı.

Toplantıda belediyeler arasında, bilgi ve tecrübe paylaşımı ile yerel yönetim çalışmalarının, usul ve esaslarına uygun olarak dizayn edilmesi konularında görüş alış verişinde bulunuldu. Gündemdeki konuların da değerlendirildiği toplantıda hazır bulunan Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez dışında başta Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ve ilçe belediye başkanları ile Ak Parti yöneticileri de yer aldı.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.