Üzülmez, Çocuklarla Tiyatro İzledi

Üzülmez, Çocuklarla Tiyatro İzledi
Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, belediyenin kültür sanat etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen çocukları tiyatrosunda çocuklar ile bir araya geldi.Hafta sonu Necip Fazıl Kültür Merkezi’nde sa...

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, belediyenin kültür sanat etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen çocukları tiyatrosunda çocuklar ile bir araya geldi.

Hafta sonu Necip Fazıl Kültür Merkezi’nde sahnelenen “Haylaz Çocuk” adlı çocuk tiyatro oyununu izlemek için salonu dolduran Kartepeli çocukların heyecanına Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez de ortak oldu. Kartepeli çocuklar ile birlikte çocuk tiyatrosunu izleyen Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, “Kartepe Belediyesi olarak 7’den 77’ye her yaş grubu için sosyal ve kültürel belediyeciliği yerine getirmeye çalışıyoruz. Kartepeli çocuklara tiyatro sevgisinin aşılandığı eğlenirken de eğitildiği iki hafta da bir sergilenen çocuk oyunlarıyla buluşturmaktayız. Bu tiyatro oyunlarına gösterdiğiniz ilginin ve memnuniyetin karşılığı güzel olacak oyunları sizlerle buluşturmaya devam edeceğiz” dedi.

KARTEPE BELEDİYE BAŞKANI HÜSEYİN ÜZÜLMEZ, BELEDİYENİN KÜLTÜR SANAT ETKİNLİKLERİ ÇERÇEVESİNDE DÜZENLENEN ÇOCUKLARI TİYATROSUNDA ÇOCUKLAR İLE BİR ARAYA GELDİ.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.