Vali Ali Fidan; “Düzce’nin Güzelliklerini Anlatmamız Lazım”

Vali Ali Fidan; “Düzce’nin Güzelliklerini Anlatmamız Lazım”
Vali Ali Fidan, Düzce’nin gerçekten güzel ve turizm adına potansiyeli olan bir şehir olduğunu belirterek “Düzce için sihirli kelime tanıtım” dedi.TÜRSAB Genel Başkanı Başaran Ulusol ve beraberinde ki...

Vali Ali Fidan, Düzce’nin gerçekten güzel ve turizm adına potansiyeli olan bir şehir olduğunu belirterek “Düzce için sihirli kelime tanıtım” dedi.

TÜRSAB Genel Başkanı Başaran Ulusol ve beraberinde ki heyetin inceleme gezisini değerlendiren Vali Ali Fidan, “TÜRSAB Genel Başkanı ve heyeti buradaydı. Düzce için turizm çok önemli. Düzce gerçekten güzel ve potansiyeli olan bir şehir. Tanıtmamız lazım. Sihirli kelime tanıtım. Bizde bunun için gayret gösteriyoruz. Tabi tanıtım diyorsak, Düzce’nin tanıtımı diyorsak burada ki önemli ayaklardan birisi de TÜRSAB. Onlara bugün ilimizi kısa bir gezi ile tanıttık. Yine yakın bir zamana 10 Eylül’e program yaptık. Elbette Düzce güzel bir şehir. Ama bu güzellikleri anlatmamız lazım. Burada da tabi valilik olarak bize görev düşüyor, yerel yönetimlere görev düşüyor. Üniversitemize görev düşüyor. Bütün Düzce’ye görev düşüyor. Basına oldukça önemli görevler düşüyor. Önemli olan bu. Güzelliklerimizi güzel olan Düzce’yi tanıtmak, burayı bir cazibe merkezi haline getirmek önemli. Elbette sadece tanıtmak yetmez, tanıtıp güzel tesislerle doğaya zarar vermeyecek tesislerle gelenleri ağırlamak lazım. Belki bir çabamız da bu olmalıdır. Bugün verimli bir program oldu. Sizde takip ettiniz. İnşallah bu tür programlarla ilimiz tanıtılacak. Doğa sporları alanlarında değişik çabalarımız var. Bunlar katlanarak devam edecek. İnşallah Düzce’mizin bu anlamda hem turizm hem doğa sporları doğal güzellikleri tanıtma ve sunma anlamında bunu ilerde vatandaşa yönelik ticari getiri haline getirmek için gayretlerimiz devam edecek” dedi.

Heyetin Eftenia otel gezisini de değerlendiren Vali Ali Fidan, “Efteni Otel’i gezdik. Otel metruk bir bina haline geldi. Bir takım çabalar var ancak şimdiden bir şey söylemek doğru olmaz. Şimdiden bir şey demeyelim. Somut bir aşamaya geldiği zaman açıklarsak daha güzel olacak. Şimdiden dersek, şu oldu bu oldu diye bu hayal kırıklığına neden olacaktır. Sanki mesele çözülmüş gibi lanse edilecektir. Bunlar günübirlik çözülecek meseleler değildir. Ne zamandır çabalar vardı. Halen var. Farklı arayışlarımız da var. İnşallah bir çözüm bulunur. Yapılan güzel bir tesis var. Termal turizm ve termal tesisler şu anda çok gündemde. Onun metruk olması bizi üzüyor. İnşallah o yeri Düzce’ye kazandıracağız” diye konuştu.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.