Vali Ali Fidan’dan 30 Ağustos Zafer Bayramı Mesajı

Vali Ali Fidan’dan 30 Ağustos Zafer Bayramı Mesajı
Vali Ali Fidan, 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle yayınladığı mesajında, “30 Ağustos Zafer Bayramı”nın 93. yıl dönümünü kutlamanın gururunu yaşıyoruz” dedi.Vali Ali Fidan, “Ezelden ebede akıp giden t...

Vali Ali Fidan, 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle yayınladığı mesajında, “30 Ağustos Zafer Bayramı”nın 93. yıl dönümünü kutlamanın gururunu yaşıyoruz” dedi.

Vali Ali Fidan, “Ezelden ebede akıp giden tarihimizdeki kutlu yürüyüşümüzün en önemli aşamalarından birini oluşturan 30 Ağustos Zafer Bayramı”nın 93. yıl dönümünü kutlamanın gururunu yaşıyoruz. 30 Ağustos Zaferi, tarihi boyunca karşılaştığı tüm engelleri birlik ve beraberlik içerisinde, kardeşlik ruhuyla, inanç ve kararlılıkla aşan aziz milletimizin gücünün ortaya konulması bakımından büyük bir anlam ifade etmektedir. Bu necip millet, imkansızlıklar içinde bulunsa da milli ve manevi değerlerini canını ortaya koyarak korumasını bilmiş, inandığı yoldan asla dönmemiş, varlığına kastedilmesine izin vermemiştir. Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk milletimizin bu özelliğini şu veciz sözüyle ifade etmiştir: ‘Milletimiz davranışlarında ve gayretlerinde sarsılmaz bir bütünlük gösterdiği için başarılı olmuştur’ Bu zaferle, vatan toprakları işgalden kurtarılmış, bayrağımız özgürce dalgalanacağı gönderdeki yerine yeniden çekilmiş ve Türkiye Cumhuriyetinin kuruluşunun ilk adımları atılmıştır. Yüce milletimiz, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk komutasında gösterdiği kahramanlıklarla bu büyük zaferi kazanmış ve bize güzel vatanımızı emanet etmiştir. Bu duygu ve düşüncelerle 30 Ağustos Zafer Bayramının 93. Yıl dönümünde, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, milletimize bu eşsiz zaferin gururunu yaşatan, vatanımız, bağımsızlığımız, milli birlik ve bütünlüğümüz uğrunda canlarını feda eden aziz şehitlerimizi ve ebediyete irtihal eden kahraman gazilerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyorum. Saygıdeğer Düzceli hemşerilerimin ve aziz milletimizin Zafer Bayramını en içten dileklerimle kutluyorum” dedi.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.