Vali Bektaş İlk Kez Turgutlu'ya Geldi

Vali Bektaş İlk Kez Turgutluya Geldi
Manisa Valisi Erdoğan Bektaş, Turgutlu'ya ilk ziyaretini gerçekleştirdi. Göreve geldiği günden itibaren Manisa'ya bağlı ilçeleri ziyaret eden Bektaş'ı Turgutlu'da Kaymakam Nazmi Günlü, Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, ilçe jandarma komutanı Levent

- Manisa Valisi Erdoğan Bektaş, Turgutlu'ya ilk ziyaretini gerçekleştirdi. Göreve geldiği günden itibaren Manisa'ya bağlı ilçeleri ziyaret eden Bektaş'ı Turgutlu'da Kaymakam Nazmi Günlü, Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, ilçe jandarma komutanı Levent Türker, ilçe emniyet müdürü Vekili Suat Sabah, daire müdürleri karşıladı.

Protokol üyeleriyle tek tek selamlaşan Vali Bektaş, kaymakamlık salonunda daire müdürleriyle bir araya geldi ve Turgutlu'ya dair açıklamalarda bulundu. Bektaş, "Turgutlu konum olarak önemli bir yerde ve sanayi açısından yatırım alan bir ilçe. Turgutlu iki büyükşehire yakın bir yerleşim yeri ancak şehirlerin gölgesinde kalmayarak kalkınmayı başarmış bir ilçe konumunda. Turgutlu konum itibariyle yatırımcılar için bulunmaz bir yer. Hem sanayi hem de tarımsal faaliyet konusunda Turgutlu oldukça önemli bir ilçedir" diye konuştu.

Vali Bektaş'ın açıklamalarının ardından toplantı basını kapalı olarak devam etti ve Turgutlu Kaymakamı Nazmi Günlü, Bektaş'a Turgutlu hakkında hem görsel hem de yazılı olarak bir brifing verdi. Kaymakamlık ziyareti sonrası Erdoğan Bektaş beraberindeki heyetle birlikte Turgutlu Organize Sanayi Bölgesi'nde incelemelerde bulundu ve bazı firmaları gezerek işletme ve kapasiteleri hakkında bilgiler aldı.

VALİ BEKTAŞ İLK KEZ TURGUTLU'YA GELDİ

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.