Vali Çakacak, Dünya Gümrük Günü’nü Kutladı

Vali Çakacak, Dünya Gümrük Günü’nü Kutladı
Dünya Gümrük Günü kapsamında Orta Akdeniz Gümrük ve Ticaret Bölge Müdürü Murat Kahraman’ı makamında kabul eden Mersin Valisi Özdemir Çakacak, İdare Mahkemeleri Başkanları Fatih Zencirci ve Nuri Ufuk Tümer’e de iade-i ziyarette bulundu.

- Dünya Gümrük Günü kapsamında Orta Akdeniz Gümrük ve Ticaret Bölge Müdürü Murat Kahraman’ı makamında kabul eden Mersin Valisi Özdemir Çakacak, İdare Mahkemeleri Başkanları Fatih Zencirci ve Nuri Ufuk Tümer’e de iade-i ziyarette bulundu.

Orta Akdeniz Gümrük ve Ticaret Bölge Müdürü Murat Kahraman ve beraberindeki heyet, Dünya Gümrük Günü dolayısıyla Vali Çakacak’ı ziyaret etti. Ziyarette, Mersin’in Türkiye’nin en önemli liman ve gümrük kenti olduğunu belirten Çakacak, “Mersin’de özveriyle güzel ve hayırlı hizmetlerde bulunan tüm gümrük çalışanlarına teşekkür ediyor, sizlerin şahsında tüm gümrük teşkilatı mensuplarının Dünya Gümrük Günü’nü kutluyor, sağlık ve esenlikler diliyorum” dedi.

Kahraman ise 2014 yılı içerisinde gümrükten geçen araçlar, ihracat, ithalat, dış ticaret hacmi ve tahsil edilen vergi toplamı hakkında Çakacak’a bilgi verdi.

Öte yandan, Vali Çakacak, İdare Mahkemeleri Başkanları Fatih Zencirci ve Nuri Ufuk Tümer’i ziyaret etti. Yeni İdare ve Vergi Mahkemeleri Hizmet Binası’nda gerçekleşen ilk iade-i ziyarette 1. İdare Mahkemesi Başkanı Fatih Zencirci ile bir araya gelen Çakacak, Başkan Zencirci’ye yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ederek, tüm idari yargı mensuplarına başarı dileklerini iletti. Daha sonra 2. İdare Mahkemesi Başkanı Nuri Ufuk Tümer’i makamında ziyaret eden Çakacak, Başkan Tümer’e çalışmalarında başarılar diledi. İdare Mahkemeleri Başkanları Zecirci ve Tümer ise ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek, Vali Çakacak’a teşekkür ettiler.

VALİ ÇAKACAK, DÜNYA GÜMRÜK GÜNÜ’NÜ KUTLADI

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.