Vali Cebiroğlu Bahriyelileri Ağırladı

Vali Cebiroğlu Bahriyelileri Ağırladı
Yalova Garnizon Komutanı Tuğamiral Tezcan Kızılelma, Vali Selim Cebiroğlu’nu makamında ziyaret etti. Ziyarete Deniz Astsubay Meslek Yüksek Okulu öğrencileri de eşlik etti.Yalova Valisi Selim Cebiroğlu...

Yalova Garnizon Komutanı Tuğamiral Tezcan Kızılelma, Vali Selim Cebiroğlu’nu makamında ziyaret etti. Ziyarete Deniz Astsubay Meslek Yüksek Okulu öğrencileri de eşlik etti.

Yalova Valisi Selim Cebiroğlu, Garnizon Komutanı Tuğamiral Tezcan Kızılelma ve Deniz Astsubay Meslek Yüksek Okulu öğrencilerini ağırladı. Deniz kuvvetlerine çeşitli kademelerde astsubay yetiştiren Deniz Astsubay Meslek Yüksek Okulu hakkında Vali Selim Cebiroğlu’na bilgi veren Tuğamiral Tezcan Kızılelma, öğrencilerin mezuniyet töreninde Cebiroğlu’nu da yanlarında görmek istediklerini dile getirdi.

Deniz kuvvetlerine astsubay yetiştiren bu denli önemli bir okulun Yalova’da bulunmasından mutluluk duyduğunu vurgulayan Cebiroğlu, öğrencilere eğitimleri ile ilgili sorular yöneltti.

YALOVA GARNİZON KOMUTANI TUĞAMİRAL TEZCAN KIZILELMA YALOVA VALİSİ SELİM CEBİROĞLU'NU MAKAMINDA ZİYARET ETTİ. ZİYARETE DENİZ ASTSUBAY MESLEK YÜKSEK OKULU ÖĞRENCİLERİ DE EŞLİK ETTİLER.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.