Vali Çomaktekin Öğrencilere Diş Sağlık Seti Dağıttı

Vali Çomaktekin Öğrencilere Diş Sağlık Seti Dağıttı
Amasya Valisi İbrahim Halil Çomaktekin, İl Halk Sağlığı Müdürlüğü’nün yürüttüğü ‘Sağlıklı Dişler Sağlıklı Nesiller’ projesi kapsamında Albayrak Ortaokulu’nda öğrencilere diş sağlık seti dağıttı.Halk S...

Amasya Valisi İbrahim Halil Çomaktekin, İl Halk Sağlığı Müdürlüğü’nün yürüttüğü ‘Sağlıklı Dişler Sağlıklı Nesiller’ projesi kapsamında Albayrak Ortaokulu’nda öğrencilere diş sağlık seti dağıttı.

Halk Sağlığı İl Müdürü Öner Nergiz, Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Güneş, İl Basın ve Halkla İlişkiler Müdür A. Hamdi Yanık ve diğer yetkililerle birlikte gittiği okulda düzenlenen programda konuşan Vali Çomaktekin, “Sadece il merkezinde yaşayan insanların değil, ilimizin en uzak noktasında bulunan köylerdeki halkımızın da sıkıntılarını takip edip, onlarında en iyi şartlarda yaşamlarını sürdürmeleri için çaba sarf ediyoruz" dedi.

Milli Eğitim Müdürü Güneş ile Halk Sağlığı Müdürü Nergiz’in normal çalışmalarının dışında sürekli olarak projeler ürettiklerine değinen Çomaktekin, "Bu projelerden bir tanesi de Sağlık Bakanlığımız tarafından başlatılan ‘Sağlıklı Dişler Sağlıklı Nesiller’ projesidir. Bu kapsamda ilimiz genelinde öğrencilerimize 17 bin 250 adet diş sağlık seti dağıtacağız. Halk Sağlığı Müdürümüz doktor arkadaşlarla ve diğer sağlık personeliyle beraber Amasya’nın her köşesinde siz sevgili çocuklarımızın küçük yaştan itibaren dişlerinizin sağlıklı olması için eğitim çalışması yürütecekler” diye konuştu.

Dolaştığı okulu temiz ve düzenli bulduğunu anlatan Çomaktekin, okul müdürü ve öğretmenleri de kutladı.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.