Vali Demirtaş’tan Baro’ya Ziyaret

Vali Demirtaş’tan Baro’ya Ziyaret
Adıyaman Valisi Mahmut Demirtaş, İl Emniyet Müdürü Fikret Salmaner ile birlikte Adıyaman Baro Başkanlığına seçilen Avukat Hasan Demir’i ve yeni yönetimi ziyaret etti.

- Adıyaman Valisi Mahmut Demirtaş, İl Emniyet Müdürü Fikret Salmaner ile birlikte Adıyaman Baro Başkanlığına seçilen Avukat Hasan Demir’i ve yeni yönetimi ziyaret etti.

Vali Mahmut Demirtaş’ı Baro Başkanı Avukat Hasan Demir ile Baro Yönetimi karşıladı. Baro Başkanlığına seçilen Avukat Hasan Demir’i tebrik eden Vali Mahmut Demirtaş, “Toplumu oluşturan bireylerin yaşama ve savunma hakkı başta olmak üzere, tüm hak ve özgürlüklerin hukuk önünde eşit bir şekilde kullanılmasında avukatlık mesleğinin ve baronun önemli bir yeri vardır. Baro’ya yeni seçilen başkanımıza ve yönetimine başarılar diliyorum” dedi.

Vali Mahmut Demirtaş’ın Baro’ya yaptığı ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Baro Başkanı Avukat Hasan Demir ise, Vali Mahmut Demirtaş’ın Adıyaman için hayata geçireceği projelerde ve çalışmalarda Baro olarak her zaman yanında olacaklarını ifade etti.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.