Vali Deniz, Yangın Yerinde

Vali Deniz, Yangın Yerinde
Ardahan Valisi Ahmet Deniz, Posof İlçesi’ne bağlı Yeniköy Köyü’nde meydana gelen yangın olayına ilişkin açıklamada bulundu.

- Ardahan Valisi Ahmet Deniz, Posof İlçesi’ne bağlı Yeniköy Köyü’nde meydana gelen yangın olayına ilişkin açıklamada bulundu.

Olayı haber alması üzerine Yeniköy’e giden Vali Ahmet Deniz, yangının çıktığı evlerde incelemelerde bulundu. Vali Deniz, evleri yanan vatandaşlarla da görüşerek, geçmiş olsun dileklerini iletti.

Vali Deniz olayla ilgili yaptığı açıklamada, “Ardahan’ın Posof İlçesi’ne bağlı Yeniköy Köyü’nde dün, meydana gelen yangından dolayı 3 konut, 4 samanlık, 1 atölye ve 1 ambar zarar görmüş, yapılan incelemeler sonucunda bu konutların oturulamaz durumda olduğu, samanlıkların, atölye ve ambarın da kullanılamaz hale geldiği tespit edilmiştir. Yangın olayının haberi alınması üzerine Posof’tan ve çevre ilçelerden gelen itfaiye araçları ve iş makineleriyle yangına müdahale edilmiş, soğutma çalışmaları yapılmıştır. Olay da herhangi bir can kaybı ve yaralanma olmamış, dumandan etkilenme riski bulunması nedeniyle, bölgede sağlık ekipleri ve ambülans hazır bekletilmiştir. Zarar gören toplam 3 konut ve 4 samanlıkla ilgili İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü tarafından hasar tespit çalışması devam etmektedir. Zarar gören vatandaşlarımızın ihtiyaçları valiliğimizce tespit edildikten sonra gereği yapılacaktır" diye konuştu.

VALİ DENİZ, YANGIN YERİNDE

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.