Vali Erdoğan Bektaş Magid’i Ağırladı

Vali Erdoğan Bektaş Magid’i Ağırladı
Manisa Girişimci İnşaat Müteahhitleri Derneği (MAGİD) Başkanı Aslan Yılmaz ve dernek yönetimi Manisa Valisi Erdoğan Bektaş’ı makamında ziyaret etti.MAGİD Derneğinin 2009 yılında kurulduğunu belirten B...

Manisa Girişimci İnşaat Müteahhitleri Derneği (MAGİD) Başkanı Aslan Yılmaz ve dernek yönetimi Manisa Valisi Erdoğan Bektaş’ı makamında ziyaret etti.

MAGİD Derneğinin 2009 yılında kurulduğunu belirten Başkan Aslan Yılmaz, “Derneğimizin 150 üyesi var ve üye sayımız artarak devam etmektedir. Manisa Girişimci İnşaat Müteahhitleri Derneği olarak Sayın Valimize nezaket ziyaretinde bulunmaya ve sektörümüzle ilgili bilgiler verip genel sıkıntılarımızı anlatarak destek istemeye geldik.” diye konuştu.

Vali Erdoğan Bektaş da ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek “Bizler de ziyaretiniz için memnun olduk. Hepimiz bu şehirde yaşıyoruz. Manisa için ve yaşadığımız şehrin sorunlarının çözümü için de hep birlikte elimizden gelen gayret ve çabayı göstereceğiz.” dedi.

MANİSA GİRİŞİMCİ İNŞAAT MÜTEAHHİTLERİ DERNEĞİ (MAGİD) BAŞKANI ASLAN YILMAZ VE DERNEK YÖNETİMİ MANİSA VALİSİ ERDOĞAN BEKTAŞ’I MAKAMINDA ZİYARET ETTİ.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.