Vali Günaydın Çatalzeytin’de İncelemelerde Bulundu

Vali Günaydın Çatalzeytin’de İncelemelerde Bulundu
Kastamonu Valisi Şehmus Günaydın Çatalzeytin’e gelerek bir dizi incelemelerde bulundu.

- Kastamonu Valisi Şehmus Günaydın Çatalzeytin’e gelerek bir dizi incelemelerde bulundu.

İlçe girişinde Kaşlıca’da Kaymakam Recep Koşal, Belediye Başkanı Musa İhsan Uğuz, Garnizon Komutan V. Ahmet Çağrı Baycan, İlçe Emniyet Amiri Halil Özkan, Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Cahit Çakmakoğlu, İlçe Özel İdare Müdürü Sadi Kaya ve vatandaşlar tarafından karşılandı.

İlk olarak ilçeye bağlı Konaklı Köyü sınırları içerisinde bulunan Ginolu plajı ve sosyal tesislerini gezen Günaydın’a Belediye Başkanı Musa İhsan Uğuz tarafından bilgiler verildi. Uğuz “Karayollundan gelen su şarampollerden tesislerin içinde bulunduğu alanda kum toprak ile karışarak çamur ve balçık oluşturuyor burada vatandaş doğru dürüst denize giremiyor. Dalga hareketleri olduğunda ise şişerek bu önümüzdeki alanlarda su birikiyor. Ahşaptan çay bahçeleri, ahşap kaplamalı kabinler ile ilgili Ginolu’yu daha cazip bir hale getirmek için projeler hazırlıyoruz.” dedi.

Ginolu dönüşünde eski Askerlik Şubesinde incelemelerine devam eden Günaydın bina ile ilgili olarak Garnizon Komutan V. Ahmet Çağrı Baycan’dan bilgiler aldı. Yürüyerek hükümet konağına gelen Günaydın Kaymakamlığı ziyaret etti, ilçe sorunları hakkında Kaymakam Recep Koşal’dan bilgiler aldı. Günaydın, yakın tarihe kadar eğlence mekanı olarak kullanılan Özel İdare’ye ait bina ve eklentilerini gezdi, terk edilmiş bir görünüme bürünen mekan hakkında bilgi edindi.

Belediye Otelinde Vali Günaydın ve beraberindeki Milletvekili Mustafa Gökhan Gülşen, İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Kayıkçı’ya balık ikramında bulunuldu. Vali Günaydın ziyaretin ardından ilçeden ayrıldı.

VALİ GÜNAYDIN ÇATALZEYTİN’DE İNCELEMELERDE BULUNDU

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.