Vali Güzeloğlu, Amatör Spor Kulüp Yöneticileriyle Bir Araya Geldi

Vali Güzeloğlu, Amatör Spor Kulüp Yöneticileriyle Bir Araya Geldi
Kocaeli Valisi Sayın Hasan Basri Güzeloğlu, amatör kulüp ve dernek başkan ve yöneticileriyle bir araya geldi.Kocaeli Düşkünleri ve Yaşlıları Koruma Derneği Başkanı Sevcan Tamer, Korunmaya Muhtaç Çocuk...

Kocaeli Valisi Sayın Hasan Basri Güzeloğlu, amatör kulüp ve dernek başkan ve yöneticileriyle bir araya geldi.

Kocaeli Düşkünleri ve Yaşlıları Koruma Derneği Başkanı Sevcan Tamer, Korunmaya Muhtaç Çocuklar Yardımlaşma Derneği Başkanı İbrahim Sarı, Kocaeli Jimnastik Kulübü Derneği Başkanı Muazzez Özentürk, Körfez Yarımca Amatör Olta Balıkçılar Derneği Başkanı Kibar Çolak, Genç Nesil Gençlik ve Spor Kulübü Derneği Başkanı Özcan Sever, GİSTA Tofaş Kulübü Başkanı Cem Levent Şişman, Kocaeli Amatör Olta Balıkçıları ve Doğal Hayatı Koruma Derneği Başkanı Engin Uztürk ve üyeler katıldı.

Gençlik ve Spor İl Müdürü Muzaffer Cintimar ve Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Bekir Yümnü’nün de hazır bulunduğu toplantıda konuşan Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, “Devlet ve millet hayatında benim 28. yılım ve nasip oldu 13-14 yıldır valilik yapıyorum. Burası 5’inci ilimiz 3’üncü büyükşehirimiz. Paylaştığım bir şey var, bana sorarsanız zenginlik nedir diye, zenginlik paylaşmak ve vermektir. Kimisi için parası, malı, mülkü, kimisi için bilgisi, ilmi, kimisi için beden gücü verebilecek katkı hizmet, hiçbir şeyimiz yok diyen de bir gülümsemesi, tebessüm etmesi, sıcakla kucaklaması. Sabahın seherinde hayırlı sabahlar diyerek, morali bozuk olanın gönlüne dokunması, hiç tanımadığı birine gülerek, elinden tutması. Hiç beklemediği zamanda komşusunun kapısını çalması. Aslında bunlar bizim bilmediğimiz şeyler değil. Belki biraz unuttuğumuz, belki biraz ihmal ettiğimiz değerlerimiz. Buradaki bu sevgi birlikteliğini çoğaltmamız ve toplumuzun her kesimine yaymamız” diyen Güzeloğlu, kulüp ve dernek yöneticilerine katılımlarından dolayı teşekkür etti.

Kulüp ve dernek başkanları Vali Hasan Basri Güzeloğlu’na dernek üyelerini tek tek tanıtarak, çalışmaları hakkında bilgi sundular ve sorunlarını ilettiler. Kocaeli Amatör Olta Balıkçıları ve Doğal Hayatı Koruma Derneği Başkanı Engin Uztürk, Valimiz Sayın Hasan Basri Güzeloğlu’na olta takımı hediye etti. Vali Hasan Basri Güzeloğlu, amatör kulüp ve dernek başkan ve yöneticileriyle günün anısına toplu fotoğraf çektirdi.

KOCAELİ VALİSİ SAYIN HASAN BASRİ GÜZELOĞLU, AMATÖR KULÜP VE DERNEK BAŞKAN VE YÖNETİCİLERİYLE BİR ARAYA GELDİ.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.